iPhone8 face istorie! Cum arată bijuteria celor de la Apple, care se încarcă wireless GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
12/09/2017, 00:10
iPhone8 face istorie! Cum arată bijuteria celor de la Apple, care se încarcă wireless GALERIE FOTO GALERIE FOTO

iPhone8, la distanţă de doar câteva ore! Mult aşteptatul telefon de la Apple va fi lansat pe data de 12 septembrie. Omenirea va vedea atunci dacă informaţiile şi zvonurile lansate până acum pe piaţă sunt adevărate, sau nu.

12 septembrie va fi o zi cu mare însemnătate pentru gigantul Apple. Pe lângă iPhone8, vor mai fi lansate şi iPhone 8 Plus şi iPhone X.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

iPhone 8 şi iPhone 8 Plus vor fi modelele mai accesibile, însă iPhone X va fi un telefon foarte special pentru Apple, reprezentând aniversarea a zece ani de la lansarea primului model.

John Brandon, editor al publicaţiei Inc.com, este de părere că aceaste telefoane ar putea fi ultimele telefoane de care un utilizator va avea nevoie. Acesta punctează faptul că noul telefon Apple va avea ecranul până în margini, un display OLED, adică mai luminos şi clar, un procesor mai rapid, încărcare wireless, dar şi un preţ pe măsură în jur de 1000 de dolari.

De ce crede Brandon că iPhone 8 ar putea fi ultimul telefon pe care Apple îl face? Un motiv este faptul că oamenii nu vor avea un motiv destul de bun pentru a-şi face un upgrade deoarece noul model este foarte rapid şi se încarcă rapid. Ar putea numi problema „Honda” când oamenii păstrau maşinile prea mult timp deoarece nu se stricau. Acelaşi motiv fiind şi cauza scăderii vânzărilor de iPhone de anul trecut.

iPhone8! Smartphone-urile sunt pe cale de dispariţie?

Un alt motiv invocat este avansul asistenţilor digitali. Amazon Echo, Google Home pot face lucruri pe care un telefon le poate face doar prin comenzi vocale. Vrei să suni pe cineva? Îi spui lui Echo, vrei să vezi cum e vremea? îl întrebi pe Google Home etc.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, este de părere că smartphone-urile sunt pe cale de dispariţie. El vrea să renunţe la telefoane, televizoare şi tablete, şi vrea să le înlocuiască cu o pereche de ochelari inteligenţi, care ar putea fi controlaţi de creierul uman.

Ochelarii vor funcţiona cu ajutorul creierului uman şi vor proiecta imagini direct pe retina ochiului, potrivit unui anunţat al companiei din cadrul conferinţei anuale Facebook F8.

Sursa: businessmagazin.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×