Ionel Lucian Șipoș a murit la 31 de ani. Soția și părinții artistului sunt distruși de durere

Victor Anghel   
în Stiri de ultima ora
21/12/2018, 12:09
Ionel Lucian Șipoș a murit la 31 de ani. Soția și părinții artistului sunt distruși de durere GALERIE FOTO
Ionel Lucian Șipoș a murit la 31 de ani. Soția și părinții artistului sunt distruși de durere

Este doliu în lumea muzicii din România! Ionel Lucian Șipoș a murit la vârsta de 31 de ani, după ce a pierdut lupta cu o maladie necruțătoare. Isabela, soția artistului de muzică populară, și părinții, apropiații sunt distruși de durere. Mama și tatăl cântărețului au făcut declarații sfâșietoare, iar acum ei se pregătesc de înmormântare.

„Cuvintele nu pot înlocui suferința. Durerea ne sfâșie sufletul. Speranța, iubirea, viața a murit odată cu tine, odată cu tine copilul nostru minunat. N-am știut că viața înseamnă 31 de ani… am crezut că dorința ta de viață e mai presus de orice. Zâmbetul tău, voioșia ta, tinerețea ta ne-a încurajat… ne-ai ținut vii, am trăit prin tine și cu tine suflet blând. De azi (n.r.: joi), dragul nostru Neluțu, ai ales să stai între îngeri, ai ales să ne privești din cer… Dumnezeu să te odihnească în pace suflet bun!”, au declarat părinții lui Ionel Șipoș, potrivit banatulazi.ro.

Artistul de muzică populară Ionel Lucian Șipoș a murit la 31 de ani

Ionel Șipoș fusese diagnosticat cu o maladie cumplită, iar organismul său a cedat în timpul luptei la viață. Cântărețul de muzică populară a încetat din viață joi, 20 decembrie, dar abia azi a fost făcută publică vestea tristă. El era directorul Ansamblului „Ghiocelul” al Casei de Cultură din Giroc, o localitate din județul Timiș.

„În scurta lui viață ne-a arătat și demonstrat că prin muncă asiduă și consecvență îmbinată cu pasiune profundă a reușit peste tot unde s-a dus împreună cu ansamblul. Ar mai fi foarte multe de spus despre acest om exemplu pentru tinerele generații care vor să îmbrățișeze această profesie deloc ușoară, și anume de dansator și instructor de dansuri populare….Formația Carmen Ienci este alături de familia Șipoș, care este devastată de această nenorocire care s-a abătut asupra lor….Sincere Condoleanțe Familiei Indoliate și Dumnezeu să îi întărească”, au transmis colegii celui care a fost directorul Ansamblului „Ghiocelul” din Giroc, conform sursei citată mai sus.

Ionel Șipoș alături de câțiva dintre colegii săi de la ansambul pe care îl conducea

Mesaje din partea artiștilor în memoria lui Ionel Șipoș

Rudele, apropiații și unii dintre colegii de breaslă au lăsat mesaje emoționante pe Internet în memoria lui Ionel Șipoș, care a fost unul dintre cei mai iubiți și apreciați lideri ai unei asociații culturale din Timiș.

„Adio,DRAG PRIETEN SI COLEG! Sunt sigura că, dincolo, în faţa Judecătorului suprem, vei fi, la rându-ţi, demn şi recunoscător pentru virtuţile cu care ai fost înzestrat pe Pământ, şi că, desigur, eşti gata de a o lua mereu, şi mereu, de la capăt! Dumnezeu să te odihnească în pace şi lumină! Condoleante Familiei!”, a scris cântăreaţa Daniela Ploia pe pagina sa de Facebook.

„Sincere regrete… Nu-mi vine a crede această veste tristă. Nu pot să cred ca omul vesel, devotat muncii sale, iubitor de oameni pi de frumos, nu mai este. ? A fost un prieten pentru toți și ne vom aminti mereu de el cu drag privind nenumăratele videoclipuri la care a participat și rememorând momentele petrecute alături de el. Dumnezeu să ofere mângâiere familiei, în cel mai dureros moment! Drum lin spre cer prietene!”, a transmis o altă colegă de scenă de-ale lui Ionel Șipoș.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×