Ion Țiriac: „Liviu Dragnea a angajat două doamne care îi curățau lui closetele!” În ce context a făcut omul de afaceri afirmaţia

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
09/12/2018, 00:10
Ion Țiriac: „Liviu Dragnea a angajat două doamne care îi curățau lui closetele!” În ce context a făcut omul de afaceri afirmaţia
Cel mai bogat român, Ion Țiriac, se declară favorabil unei amnistii pentru toate faptele, dar care să aibă ulterior pedepse crunte

Cel mai bogat român, Ion Țiriac, se declară favorabil unei amnistii pentru toate faptele, dar care să aibă ulterior pedepse crunte. Potrivit capital.ro, Țiriac a spus care ar fi planul lui în cazul în care ar avea în mână soarta multor oameni. “Eu, personal, în scaunul în care mă aflu, aş merge până la o iertare a păcatelor, a tuturor, până în ziua de astăzi. Dar de mâine, fiţi atenţi că tăiem degetul. Adică Ștefan cel Mare n-a fost nimic, dar Vlad Țepeş a fost ca lumea.

Să le tai un deget, o mână, o limbă sau ce este. Pentru că altfel nu mişcă nimic şi în cunoştinţă de cauză, vă spun că nu mişcă şi din cauza terorii”, a spus cel mai bogat român. Mai mult, acesta a clarificat că nu se va atinge de păcate. ”Am spus că nu ating nimic din păcate, pentru că public-privat este un sistem care ar trebui să funcţioneze al dracului de bine, în special în situaţiile acestea şi nu funcţionează deloc, pentru că mâine dimineaţă orice faci, dar orice faci, te trezeşti în lumea paralelă cu un dosar la DNA.

Ion Țiriac: ”a făcut dragnea nu știu câte…”

Ion Țiriac:
Țiriac a spus care ar fi planul lui în cazul în care ar avea în mână soarta multor oameni

Tocmai vorbeam acum cu colegul meu de jos de aici că primarul de la 5, auzisem eu, a început să facă în sfârşit, după un an şi jumătate-doi, de exemplu, un patinoar. Zice, colegul meu, să vedem dacă mai apucă. Păi de ce să nu mai apuce? Pentru că, uite că îl bagă şi pe ăsta în puşcărie pentru că nu ştiu ce a făcut”, a adăugat Ion Țiriac.

În continuare, acesta a declarat că poate nu ar trebui o amnistie și asta nu pentru că liderul PSD a angajat două femei care îi curăță closetele și nu partidul ori casa. ”Poate într-adevăr îţi trebuie o amnistie, nu pentru că Dragnea a angajat două doamne care îi curăţau lui closetele, nu curăţau la partid, nu curăţau acasă, vă rog frumos…, a făcut Dragnea nu ştiu câte..50-20 de mii amendă..nu poţi pentru asta. Pe ăla l-au prins în maşină cu ţuica şi cu caltaboşii, îţi aduci aminte? Năstase cu ferestrele, care ferestre bă? Da petrolul unde e ? Petrolul ţării unde s-a dus?”, a mai spus Țiriac.

Țiriac a spus care ar fi planul lui în cazul în care ar avea în mână soarta multor oameni.
Ion Țiriac, alături de Simona Halep

În final, afaceristul și-a mai arătat și indignarea față de faptul că ne-am ”vândut ceva care e în pământ”. ”Eram la masă cu austriecii, și eram eu, acolo era și președintele, acolo era cancelarul așa ne puneau la masă și aproape că i-am scuipat și am ieșit afară că ne-a furat petrolul și e adevărat că nu l-au furat. Cum poți să vinzi ceva care e în pământ? Nu există la nicio țară din lume. Știi câți ani sunt? Poți să crezi că au trecut atâția ani? Unde suntem cu generațiile astea?”, a încheiat Țiriac.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×