Interlopul Ioan Clămparu, condamnat la 25 de ani de închisoare! Sentinţa nu este definitivă!

Filon Stan   
în Hotnews
18/09/2017, 18:22
Interlopul Ioan Clămparu, condamnat la 25 de ani de închisoare! Sentinţa nu este definitivă!

Ioan Clămparu, poreclit “Cap de porc”, a fost condamnat la 25 de ani de închisoare de o instanţă a Tribunalului Alba, care a contopit trei pedepse definitive primite de interlop în România, Spania şi Italia! Decizia magistraţilor nu este una definitivă! Interlopul a fost condamnat pentru trafic de carne vie!

Instanţa a decis ca Ioan Clămparu să execute 25 de ani de închisoare şi să plătească 50.000 de lei daune morale pentru infracţiunile sale. Tribunalul Alba a judecat o acţiune introdusă de Ioan Clămparu, în luna ianuarie 2017, prin care a solicitat contopirea pedepselor din România şi Spania: 11 ani şi 8 luni, respectiv 20 de ani de închisoare. În timpul procesului,  magistraţii au descoperit faptul că Ioan Clămparu avea o altă condamnare de 18 ani de închisoare, primită în 2008, în Italia. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ioan Clămparu a înspăimântat Spania

Ioan Clămparu denumit şi “Cap de porc” este considerat unul dintre cei mai periculoşi infractori români, fiind încarcerat în prezent în Penitenciarul de maximă Siguranţă din Aiud. El a fost extrădat în România, pe 17 aprilie 2015, de autorităţile spaniole, după condamnarea definitivă, în Spania, la 20 de ani de închisoare. Presa spaniolă îl descria atunci drept “cel mai mare traficant de femei din lume, cel mai violent. Întâi le bate, apoi le pune să plătească”.

Grupul condus de Ioan Clămparu a strâns, din activităţi de crimă organizată, sume totalizând milioane de dolari, bani folosiţi şi pentru a determina stoparea anchetei declanşate împotriva reţelei de crimă organizată coordonată de el, se arăta în rechizitoriul DIICOT.

Marius Crăciun zis ”Stripăru”, locotenent al interlopului Ion Clamparu, a fost şi el condamnat la 8 ani de inchisoare, în primă instanţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×