ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA!

Iuliana Spirache   
în Hotnews
06/06/2015, 00:02
ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA! GALERIE FOTO

Presedintele Klaus Iohannis se implică activ în problemele Armatei şi a luat o decizie importantă, care va interesa milioane de români.

Consultarile sunt programate pentru luni, la ora 18:00, si vizeaza Strategia Nationala de Aparare, se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.

GATA! S-a aflat totul despre noul IUBIT al Simonei Halep 

Daca pana acum la negocieri erau invitati pe rand reprezentantii partidelor, acum toti liderii formatiunilor politice sunt chemati la aceeasi ora.

ULTIMA ORĂ! Medicii au făcut ANUNŢUL! Veşti DRAMATICE de la spital! Din păcate…

La prima astfel de intalnire cu partidele, convocata de Iohannis la mijlocul lunii ianuarie, presedintele si liderii politici au semnat acordul politic care prevede ca incepand din 2017 Apararea va primi cel putin 2% din PIB vreme de 10 ani.

Gică Hagi, DIVORŢ ŞOC! Motivul e incredibil! “Nu te încurci…”

Klaus Iohannis a afirmat recent ca, prin acordarea a cel putin 2% din PIB pentru Aparare, pe o perioada de 10 ani, Romania isi exprima dorinta de „predictibilitate” in asigurarea bugetului pentru Aparare.

FOTO + VIDEO INCENDIAR! Antonia, GOALĂ în dormitor! “Îmi PLACE!”

„Armata e un izvor de securitate, dar poate fi si un izvor de dezvoltare economica”, a mai subliniat la acea vreme presedintele, adaugand ca vede acest pact politic „ca pe un acord implicit pentru dezvoltarea industriei nationale de aparare”.

Dramatic! Un actor celebru a murit la Paris

Sursă: ziare.com

A spus-o PUBLIC! El e tenismenul care NU VREA să facă AMOR cu Simona Halep şi Şarapova! 

VIDEO + FOTO / Imagini BOMBĂ cu ELENA UDREA! Uite-o cum face PLAJĂ deşi este ARESTATĂ! Ce costum de baie are… 

VIDEO / Imaginile pe care Andreea MARIN le vrea DISPĂRUTE! S-a văzut TOT! 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×