Ioana Tufaru la plajă, după ce a slăbit 40 de kg! Cum arată acum!

în Stiri mondene
23/08/2018, 21:04
Ioana Tufaru la plajă, după ce a slăbit 40 de kg! Cum arată acum! GALERIE FOTO
Ioana Tufaru la plaja, după ce a slăbit 40 de kg (4)

Ioana Tufaru a slabit 40 de kilograme și s-a aventat până pe litoral! Fiica Andei Călugăreanu și-a luat copilul și soțul și au plecat cu toții la mare! Ioana Tufaru este foarte fericita, desi nu are o situatie financiara roz si, in plus, a avut si cateva probleme de sanatate. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Femeia și-a revenit însă după ce medicul care i-a facut operația de micșorare a stomacului, în urmă cu câțiva ani, i-a montat și un inel gastric. Rezultatul? Ioana a slabit 40 de kilograme, în câteva luni, și nu vrea să se opreasca aici! Continuă să dea jos rapid greutatea care-i cauzeaza un disconfort în timp ce se bucură de viața frumoasa de familie, scrie spynews.ro.

Citește și Ioana Tufaru și-a pus inel gastric și a slăbit 35 de kilograme! Cum arată acum 

Citește și Ioana Tufaru trăieşte de pe o zi pe alta! Ce buget are pentru Paşte! 

Ioana Tufaru la plaja, după ce a slăbit 40 de kg

”Stam zece zile la Costinesti si chiar daca vremea nu este cine stie ce, ne simtim bine. Lui Luca ii place mult sa se balaceasca si sa se joace in nisip. Cu Ionut am avut niste probleme ca l-a ars rau soarele in prima zi, si a facut niste basici, dar acum este bine. Ne doream de mult o vacanta in trei si ne bucuram de fiecare minut petrecut aici”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×