Ioana Tufaru a dezvăluit ce ține în frigider. Fiica regretatei Anda Călugăreanu locuiește într-un apartament modest – Foto

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/11/2019, 10:50
Ioana Tufaru a dezvăluit ce ține în frigider. Fiica regretatei Anda Călugăreanu locuiește într-un apartament modest – Foto GALERIE FOTO
Ioana Tufaru a arătat ce ține în frigider. Sursa foto: știritv.ro/ PRO TV. Colaj: Fanatik

Fiica regretatei Anda Călugăreanu, Ioana Tufaru, locuiește într-un apartament modest alături de soțul și băiețelul lor. Cândva una dintre cele mai prezente apariții în emisiunile de tip tabloid, controversată pentru lucrurile pe care le făcea pentru bani, Ioana și-a schimbat complet viața și acum este mai mulțumită ca niciodată.

Ioana Tufaru a deschis frigiderul pentru presă

Toată lumea a fost curioasă să afle unde stă Ioana Tufaru, dacă mai are vechile obiceiuri, iar vedeta a fost generoasă cu presa și a arătat ce ține în frigider. Condiția financiară a fiicei Andei Călugăreanu nu este una tocmai fericită, însă femeia se descurcă din ce poate. Aceasta a mai spus că gătește aproape zi de zi pentru familia ei și este foarte atentă la ce produse alimentare cumpără, căci vrea ca băiatul ei să crească sănătos.

Ioana ține în frigider alimente pe care mai toată lumea le ține: lapte, ouă, fructe, ceaiuri sau ciocolată tartinabilă, după cum se poate vedea din fotografiile publicate de știritv.ro. Ioana a mai dezvăluit că îi place foarte mult să facă salată de boeuf și sarmale în orice zi a anului, acestea fiind preparatele preferate ale soțului și copilului ei.  (Poți vedea fotografiile accesând galeria foto).

Din ce trăiește Ioana

„Am explicat de o mie de ori cu ce mă ocup eu, cu ce se ocupă Ionuț, ce venituri avem și așa mai departe deși n-ar fi trebuit să mă justific în fața nimănui. Facem sacrificii să mergem la mare, pentru Luca în primul rând, că noi nu țineam morțiș să ajungem pe litoral. Să știți că există și cazări ieftine și dacă ești cumpătat îți permiți un concediu la mare și cu un buget restrâns. Noi am plătit cazarea 75 de lei pe noapte, la o pensiune, ne-am cumpărat alimente de la supermarket și, din când în când, am mâncat la terase de tipul “împinge tava”, unde preparatele sunt bune. A, și am stat frumos pe prosop sau pe cearceaf la plajă, nu am închiriat șezlong. Cred că am cheltuit în jur de 2000-2200 de lei”, a declarat Ioana Tufaru pentru wowbiz.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×