Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, luată la bani mărunți pe internet. Și Vica Blochina a intrat pe fir

Dan Suta   
în Stiri mondene
01/05/2020, 17:26
Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, luată la bani mărunți pe internet. Și Vica Blochina a intrat pe fir
Iubita lui Ciprian Marica, ținta glumelor pe Instagram. Sursa foto: Instagram

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, a fost criticată aspru de internauți pentru că l-ar fi iertat pe fotbalist după episodul de la hotelul din Cluj, unde acesta a fost surprins călcând strâmb.

Iubita lui Ciprian Marica, Ioana Marcu, taxată dur de internauți

Românii au luat cu asalt paginile Ioanei Marcu și au avut de adresat critici destul de aspru. La una din fotografiile postate de Ioana după ce a  izbucnit scandalul în public a comentat ironic și Vica Blochina, pentru care unul din următoriorii Ioanei a avut o replică acidă.

„Mai lipsește să îi faci o statuie soțului tău la cum te pomenește ăla în filmare, că ai plecat și el a rămas la Loft cu Ana ”, ”Și-a asumat de când s-a măritat cu el și acceptă toate aventurile lui. Nu este singură, stați liniștiți. Mihaela Borcea știe mai bine ”, ”💪 La cât mai multe… camere de hotel ”, ”Cât sunteți de FAKE văi și-amar! Întoarceți-vă la Hristos că altfel nu aveți nicio șansa!”, ”N-ai văzut filmarea sau e „contra vântului?”, sunt câteva dintre comentariile apărute după ce Ioana Marcu a postat o fotografie cu Ciprian Marica.

Vica Blochina, amuzată de telenovela momentului

În telenovela momentului, la poza de pe Instagram a intervenit și Vica Blochina, fosta lui Victor Pițurcă. Blondina s-a rezumat doar la a pune câteva emoticoane în care se arăta extrem de amuzată, emoticoane care au fost taxate de fanii Ioanei: „Uite cine se bagă în seamă”.

Imaginile cu Ciprian Marica și iubita fostului său bun prieten, fiul șefului Transgaz, au fost înregistrate în luna august 2019, dar au ieșit pe piață abia acum.

Printre variantele care se vehiculează referitor la motivul apariției după 9 luni de la amantlâcul din Cluj, câștigătoare este încercarea de discreditare a lui Marica, despre care s-a scris că ar fi urmat să ocupe o funcție importantă poate chiar la Ministerul Educației.

iubita lui ciprian marica
Vica Blochina a postat un comentariu ironic la imaginea publicată de iubita lui Ciprian Marica pe Instagram
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×