Ioana Filimon a abandonat competiția Survivor de la Kanal D: „M-am retras din cauza problemelor medicale”

Dan Suta   
în Stiri mondene
09/01/2020, 14:52
Ioana Filimon a abandonat competiția Survivor de la Kanal D: „M-am retras din cauza problemelor medicale”
Ioana Filimon nu va mai participa la Survivor, reality-show-ul de la Kanal D. Sursa foto: Instagram

Fosta Miss România, Ioana Filimon, a anunțat că s-a retras de la Survivor România, care va fi difuzată în curând la Kanal D din cauza problemelor medicale cu care se confruntă.

Ioana Filimon părăsește show-ul Survivor de la Kanal D înainte să înceapă

Vedeta a cărei popularitate a explodat după participarea în reality-show-ul „Ferma” de la PRO TV a spus că starea ei de sănătate nu îi permite să facă față probelor sportive din show-ul de la Kanal D și că nu ar fi o bună supraviețuitoare.

„Este adevărat că m-am retras de la Survivor, din cauza problemelor medicale. Din păcate pentru moment trebuie să mă recuperez timp de trei săptămâni şi am ales să fac acest lucru, departe de Bucureşti. Sănătatea mea e pe primul loc!”, a declarat Ioana Filimon pentru click.ro.

Bogdan Vlădău, Cristina Șișcanu și Lino Golden, printre concurenți

Show-ul pe care Kanal D îl va difuza în curând va fi diferit de Exatlon, competiție sportivă care în primele două sezoane a doborât audiențele.

Concurenții, toți extrem de cunoscuți, vor trebui să supraviețuiască în mijlocul junglei din Republica Dominicană cu o singură resursă: creierul lor.

Vor fi nevoiți să facă rost de mâncare, să se folosească de ceea ce au la îndemână pentru a-și construi un adăpost și așa mai departe. Cel mai bun va fi desemnat câștigător la final.

Printre concurenții show-ului se numără Elena Ionescu (ex-Mandinga), Asiana Peng, actrița Grațiela Duban, Bogdan Vlădău, Augustin Viziru, Cristina Șișcanu, Ruby, Lino Golden, Mihai Onicaș și Cezar Juratoni.

Numele Ioanei Filimon fusese confirmat printre primele nume ale vedetelor despre care s-a aflat că vor participa în emisiunea de la Kanal D. În cele din urmă, vedeta nu și-a putut onora contractul semnat cu producătorii reality-show-ului care se anunță destul de promițător.

Kanal D nu a anunțat deocamdată data la care va avea loc premiera emisiunii Survivor.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×