Invitați speciali la finala Eurovision România 2019. Cine va cânta duminică

Ciprian Postolache   
în Muzica
12/02/2019, 19:57
Invitați speciali la finala Eurovision România 2019. Cine va cânta duminică GALERIE FOTO
Invitați speciali la finala Eurovision România 2019. Cine va cânta duminică

Finala Eurovision România 2019 de duminică va avea invitați speciali. Emmelie de Forest, câștigătoarea Eurovision Song Contest 2013 și Inis Neziri, câștigătoarea Marelui Trofeu al Festivalului Internațional Cerbul de Aur 2018, vor cânta la finala Selecției Naționale, dumincă, 17 februarie, în gala transmisă în direct de TVR1 și TVR HD.

„Invitația de a urca pe scena Selecției Naționale mă onorează. Duminică, voi cânta pentru prima dată în țara voastră, așa că aștept cu nerăbdare să intru în atmosfera boemă a micului Paris”, a declarat câștigătoarea Eurovision Song Contest 2013, Emmelie de Forest. Artista născută în Danemarca în vârstă de 25 de ani a devenit celebră după ce a câștigat Eurovisionul cu piesa „Only Teardrops” în 2013. Emmelie de Forest va interpreta această melodie și în Sala Polivalentă din București, la finala de la Selecția Națională.

Invitați speciali la finala Eurovision România 2019. Câștigătoarea Cerbul de Aur 2018 cântă la finală!

Inis Neziri revine și ea în România, după ce anul trecut a făcut senzație la Cerbul de Aur. „După experiența fabuloasă de la Cerbul de Aur, am primit cu bucurie propunerea echipei TVR de a cânta pe scena Eurovision România. Revin cu mare plăcere în  țara voastră, unde mă voi reîntâlni cu profesioniștii pe care i-am cunoscut la Brașov, pentru o nou proiect important în cariera mea”, a declarat artista pentru tvr.ro.

Inis Neziri din Albania a câştigat marele trofeu Cerbul de Aur 2018

 

Emmelie de Forest este la prima vizită în țara noastră și a mărturisit că este încântată. „Publicul din România este extraordinar și sunt convinsă că va aprecia recitalul pe care l-am pregătit pentru acest show”, a punctat artista din Danemarca. Marea Finală de la Eurovision România 2019 va avea loc la Sala Polivalentă din București şi va fi transmisă în direct și în exclusivitate la TVR 1, TVR Moldova, TVRi, TVR HD și online, pe TVR+, duminică, 17 februarie, de la ora 20.30.

Cei 11 finaliști Eurovision România 2019

 1. „Destin” – Trooper,
 2. „Skyscraper” – Teodora Dinu,
 3. „Without You (Sin Ti)” – Dya & Lucian Colareza,
 4. „Underground” – Mirela Vaida (calificată de public),
 5. „We Are The Ones” – Claudiu Mirea,
 6. „Army Of Love” – Bella Santiago„Right now“ – Olivier Kaye,
 7. „Your journey“ – Aldo Blaga (calificată de public),
 8. „Daina“ – Letitia Moisescu & Sensibil Balkan,
 9. „Dear father“ – Laura Bretan,
 10. „On a Sunday“ – Ester Peony,
 11. „Renegades“ – Linda Teodosiu
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×