Invitați neașteptați la nunta Adelinei Pestrițu. Mircea Geoană și Mihaela, poză cu mirii

Dan Suta   
în Stiri mondene
21/07/2019, 19:36
Invitați neașteptați la nunta Adelinei Pestrițu. Mircea Geoană și Mihaela, poză cu mirii GALERIE FOTO
Mircea Geoană și soția, prezenți la nunta Adelinei Pestrițu. Sursa foto: libertatea.ro

Nunta Adelinei Pestrițu a ținut acest sfârșit de săptămână prima pagina a site-urilor mondene. La eveniment au participat vedete cunoscute precum Oana Roman, Maria Dragomiroiu, Cristina Șișcanu, Mădălin Ionescu, surorile de la Bambi, Raluca Bădulescu, Vica Blochina și Simona Pătruleasa. Surpriza cu privire la lista invitaților este însă alta: cuplul Mircea Geoană și Mihaela.

Mircea Geoană, la nunta Adelinei Pestrițu

Ei bine, da. La nunta soției lui Virgil Șteblea a participat și unul din cei mai cunoscuți politicieni din România, numit recent directorul adjunct al NATO, Mircea Geoană. Fostul lider al Partidului Social Democrat a fost prezent la petrecerea vedetei alături de soția lui, Mihaela. Cei doi s-au pozat cu mirii și au arătat, cel puțin dacă ne luăm după poze, că le-a plăcut foarte mult la party.

Adelina a pus mai multe poze pe blogul ei cu invitații de seamă de la nuntă. Maria Dragomiroiu a fost nu doar invitată, ci și cea care i-a scos pe invitați la dans, căci a cântat și i-a încântat pe toți cei prezenți, îmbrăcată în straie populare românești. Dintre vedetele Kanal D, post unde Adelina a lucrat, le enumerăm pe Raluca Bădulescu și Simona Pătruleasa.

Raluca Bădulescu și Vica Blochina, poză cu mirii. Sursa foto: libertatea.ro

Foștii colegi ai Adelinei de la Kanal D, poze cu mireasa

Băduleasca s-a îmbrăcat într-o rochie neagră peste care a pus un bolero alb cu inserții aurii, iar Pătruleasa a preferat o rochie neagră all-black. Însă, de departe, unul din cele mai elegante cupluri, printre perechile celebre de la nuntă, a fost cel format de Mihaela și Mircea Geoană.

Diplomatul român a ales un costum cu cravată neagră, iar soția lui s-a remarcat cu o rochie cu mânecile transparante și decolteul acoperit de niște modele tricotate asortate excelent cu restul rochiei. Prezența fostului candidat la prezidențiale a uimit pe toată lumea căci nimeni nu știa că există o relație de prietenie între familia acestuia și cuplul Pestrițu-Șteblea.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×