Învăţătoarea din Cluj care şi-a umilit elevii s-a întors la catedră

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
16/02/2016, 18:55
Învăţătoarea din Cluj care şi-a umilit elevii s-a întors la catedră

Învăţătoarea din Cluj care îşi umilea elevii s-a întors la catedră, după ce a fost condamnată cu suspendare. Judecătorii, însă, nu i-au retras dreptul de a preda. Femeia va fi atent supraveghetă de conducerea şcolii pentru a nu se mai repeta situaţia precedentă.

Învăţătoarea de la Colegiul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj, s-a reîntors la locul de muncă, după ce, instanţa nu i-a interzis, prin condamnare, să predea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Comunicarea cu părinţii este permanentă, se fac asistenţe şi au fost aplicate chestionare elevilor, pe nivelul lor de vârstă. Controlul va fi unul permanent”, a declarat Vasile Sândean Ovadiuc, directorul Colegiului de Muzică „Sigismund Toduţă”, potrivit voceatransilvaniei.ro

Mai mult, femeia a dat în judecată conducerea liceului, contestând sancţiunea privind reducerea salariului cu 15 la sută pe şase luni.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×