Învăţătoarea care i-a spus unui elev că este „jumătate de creier”, SUSPENDATĂ din activitate

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 00:00
Învăţătoarea care i-a spus unui elev că este „jumătate de creier”, SUSPENDATĂ din activitate

Învăţătoarea din Cluj care a fost acuzată că a jignit un elev a fost suspendată din funcţie după ce a fost condamnată la cinci luni de închisoare. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie al Liceului de Muzică şi a fost anunţată miercuri de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Învăţătoarea de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca este acuzată de părinţi că obişnuieşte să-i umilească pe elevi şi să le adreseze vorbe grele. Părinţii care arată cu degetul spre învăţătoare au prezentat şi o înregistrare audio, care arată că femeia este violentă verbal cu elevii săi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

„Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie al Colegiului de Muzică s-a hotărât, în unanimitate, suspendarea din activitatea didactică a doamnei Chiorean Monica, profesor pentru învăţământ primar”, arată ISJ Cluj.

Şeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că, în funcţie de motivarea sentinţei prin care Monica Chiorean a fost condamnată la închisoare cu amânarea pedepsei, se va analiza măsura desfacerii contractului ei de muncă, potrivit romanialiberă.ro.

În aprilie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a declanşat o anchetă la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca, după ce învăţătoarea a fost înregistrată în timp ce jignea un copil de clasa I, pe care l-a făcut „tâmpit”, „nebun” şi „jumătate de creier”.
Miercuri, Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că aceasta a fost dată afară, în urma incidentului din aprilie.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×