Învăţătoarea care i-a spus unui elev că este „jumătate de creier”, SUSPENDATĂ din activitate

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
29/10/2015, 00:00
Învăţătoarea care i-a spus unui elev că este „jumătate de creier”, SUSPENDATĂ din activitate

Învăţătoarea din Cluj care a fost acuzată că a jignit un elev a fost suspendată din funcţie după ce a fost condamnată la cinci luni de închisoare. Decizia a fost luată de Consiliul de Administraţie al Liceului de Muzică şi a fost anunţată miercuri de Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Învăţătoarea de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca este acuzată de părinţi că obişnuieşte să-i umilească pe elevi şi să le adreseze vorbe grele. Părinţii care arată cu degetul spre învăţătoare au prezentat şi o înregistrare audio, care arată că femeia este violentă verbal cu elevii săi.

„Ca urmare a hotărârii Consiliului de Administraţie al Colegiului de Muzică s-a hotărât, în unanimitate, suspendarea din activitatea didactică a doamnei Chiorean Monica, profesor pentru învăţământ primar”, arată ISJ Cluj.

Şeful ISJ Cluj, Valentin Cuibus, a declarat că, în funcţie de motivarea sentinţei prin care Monica Chiorean a fost condamnată la închisoare cu amânarea pedepsei, se va analiza măsura desfacerii contractului ei de muncă, potrivit romanialiberă.ro.

În aprilie, Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a declanşat o anchetă la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca, după ce învăţătoarea a fost înregistrată în timp ce jignea un copil de clasa I, pe care l-a făcut „tâmpit”, „nebun” şi „jumătate de creier”.
Miercuri, Inspectoratul Şcolar Judeţean a anunţat că aceasta a fost dată afară, în urma incidentului din aprilie.

Sursă: www.romaniatv.net

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×