Video. Inundaţii în Târgovişte, Piteşti şi în alte 5 localităţi din Argeş

Ionuţ Cataramă   
in Stiri de ultima ora
13/03/2018, 12:46
Video. Inundaţii în Târgovişte, Piteşti şi în alte 5 localităţi din Argeş

Şi în municipiul Târgovişte sunt probleme pe o porţiune a şoselei de centură. În cartierul Craiovei din Piteşti, dar şi în localităţile Costeşti, Ştefăneşti, Călineşti şi Stâlpeni s-a intervenit sau se intervine pentru evecuarea apei acumulate în urma precipitaţiilor, potrivit sursata.ro, care citează reprezentanţi ai ISU Argeş.

Potrivit acestora, probleme sunt acolo unde nu există canale de scurgere, unde sunt înfundate rigole, sau, ca în cazul din localitatea la Bradu, unde sunt străzi sub formă de căldare.

Hidrologii au emis un cod portocaliu şi galben de inundaţii pentru mai multe judeţe din ţară.

Codul galben de inundaţii a fost instituit pe râuri din judeţele Argeş, Maramureş, Satu Mare, Bistriţa-Năsăud, Timiş, Caraş-Severin, Alba, Cluj, Hunedoara, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Harghita, Covasna, Braşov, Sibiu, Vâlcea, Olt, Mureş, Teleorman, Dâmboviţa, Giurgiu, Prahova, Buzău, Suceava, Neamţ, Bacău şi Vrancea.

Avertizarea iese din vigoare miercuri, la ora 22:00.

Sursă: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Viorel Lis a revenit în showbiz, după ce a fost la un pas de moarte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.