5 întrebări pe care nu trebuie să le adresezi niciodată motorului de căutare Google

Filon Stan   
în Hotnews
17/10/2017, 14:11
5 întrebări pe care nu trebuie să le adresezi niciodată motorului de căutare Google

Cu toţii ne-am obişnuit să căutăm pe Google răspunsuri la orice întrebare. Celebrul motor de căutare are răspuns pentru aproape orice întrebare, dar trebuie să avem grijă ce îl întrebăm, pentru a nu primi răspunsuri pe care nu le putem gestiona.

Nimeni nu trebuie să uite că în mediul virtual ajung tot felul de informaţii şi că informaţiile pe care le distribuim, indiferent de modalităţile de protejare folosite, nu sunt în deplină siguranţă în acest mediu. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Întrebările pentru Google pot fi adresate de multe ori medicului

Şi, chiar dacă internetul este un spaţiu care oferă libertate de exprimare şi de căutare a răspunsului la toate întrebările care-ţi trec prin cap, există anumite lucruri pe care e mai bine să te abţii să le cauţi un răspuns în mediul virtual, potrivit Gândul.

1. Google nu este doctorul tău: Nu încerca să îţi pui singur un diagnostic, folosindu-te de „prietenul” Google. Medicina nu se învaţă şase ani fără niciun motiv.

2. Google nu este psihologul tău: El îţi va da exact sfaturile pe care ţi le doreşti, ceea ce nu este în regulă.

3. Google este un „turnător”: Istoricul tău de căutări este întotdeauna accesibil celor din spatele motorului de căutare, chiar şi atunci când cauţi informaţii pe „modul incognito”. Deci, ai grijă ce cauţi pe Google, pentru că dacă cei de la butoate sesizează ceva suspect, te-ai putea trezi cu probleme.

4. Google este o arhivă de imagini dezgustătoare: Dacă nu vrei să te simţi dezgustat, ai face bine să nu cauţi la secţiunea imagini termeni sau expresii care ar putea genera fotografii din această categorie.

5. Google este un „depozit” de informaţii surprinzătoare despre tine: Dacă cineva îţi caută numele, poate descoperi lucruri pe care, de multe ori, nu ţi-ai dori să le afle nimeni. Deci, o dată în plus, trebuie să ai grijă ce cauţi, ce conturi îţi faci, ce fotografii publici şi unde, dacă nu vrei ca informaţii personale sau incomode să ajungă pe mâinile cui nu trebuie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×