Întîlnire ŞOC! Două „BOMBE SEXY ” s-au CERTAT din cauza „Prinţului”!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
02/05/2014, 08:59
Întîlnire ŞOC! Două „BOMBE SEXY ” s-au CERTAT din cauza „Prinţului”!

Vacanţa romantică pe care Bianca şi Victor au petrecut-o, recent, în Turcia, părea că a calmat scandalul amoros dintre cei doi şi Adi Cristea, însă lucrurile nu stau deloc aşa. Bianca Drăguşanu a avut parte de o surpriză, astăzi, după emisiunea „Acces direct”. Pe stradă, la ieşirea din platou, a dat nas în nas cu nimeni alta decât Mariana Roşca, fosta amantă a lui Adrian Cristea, care a sărit imediat „la gâtul” roşcatei.

Mariana i-a mărturisit, pe un ton ridicat, Biancăi, că a aflat de la „prinţ” că mesajele pline de jigniri pe care ea le-a primit de la el fuseseră, de fapt, scrise şi trimise ei de către Bianca. Fosta doamnă Slav nu s-a lăsat mai prejos, şi, calmă, i-a explicat Marianei că ea este o feministă convinsă şi că dacă ar avea, într-adevăr, ceva de obiectat într-un astfel de triunghi amoros, l-ar trage la răspundere pe bărbat, nu pe femeie. Pe parcurs, discuţia s-a calmat. Bianca i-a adus aminte Marianei că a suţinut-o în perioada scandalului ei cu Cristea. Dat fiind tonul la care s-a ajuns în final, n-ar fi exclus ca cele două să fi plecat de la întâlnirea neaşteptată în postura de… amice.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

 

Sursa: spynews.ro

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×