Întîlnire de gradul zero între „Prinţul” Cristea şi „Prinţul Ţiganilor”. Vezi ce s-a întîmplat

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
21/02/2014, 09:06
Întîlnire de gradul zero între „Prinţul” Cristea şi „Prinţul Ţiganilor”. Vezi ce s-a întîmplat

Razboiul dintre „Printul tiganilor” si „Printul” Stelei a ajuns la punctul culminant. Aflati in scandal din cauza Renatei, Leo de la Strehaia si Adrian Cristea s-au vazut joi dupa-amiaza. Cei doi au stat doua ore de vorba si s-au… impacat!

Enervat de insistentele lui Adrian Cristea – care s-ar fi dat incontinuu la iubita lui Leo, Renata Gheorghe – „Printul” din Strehaia l-a sunat pe fotbalist si l-a invitat in oras.

Intalnirea a avut loc intr-un restaurant din centrul Capitalei si a durat mai bine de doua ore. „Printul” Cristea i-a explicat omologului din Strehaia ca nu el se afla in spatele mesajelor trimise Renatei pe Facebook, iar Leo lasa de inteles ca l-a crezut.

Astazi m-am intalnit cu Adrian Cristea. Am vorbit la telefon si apoi ne-am intalnit. El a zis ca acel cont nu este al lui. Banuieste pe cineva din anturajul lui, care vrea sa ii faca rau, atat lui cat si Biancai, cat si lui Radu Groza si Roxanei Nemes„, a povestit Leo de la Strehaia la Antena 1.

Curios este faptul ca, dupa cele doua ore de discutii, cei doi „printi” au facut pace, dandu-si mana la plecare. „L-am sunat ca sa il intreb, ca intre barbati, ce s-a intamplat. Ne-am intalnit intr-un restaurant in Centru. Am stat de vorba vreo doua ore, iar cand am plecat, ne-am dat mana„, a mai tinut sa precizeze Leo de la Strehaia.

Razboiul „printilor”

Scandalul dintre „Printul tiganilor” si „Printul” Cristea a inceput la sfarsitul lui ianurie, dupa ce Leo a facut mai multe declaratii in exclusivitate pentru CANCAN.RO, deranjat ca fotbalistul s-a dat la iubita lui. „Cristea asta se crede mare si tare, dar nu stie cu cine s-a pus. L-a mancat si o sa-l scarpin, o sa vada el cine este Leo. Cand o sa termin cu el o sa fie mielusel. Baiatul asta crede ca poate face orice, se vede mare macho, dar nu este„, ne-a declarat Leo.

Sursa: cancan.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×