Intervenție de urgență la un liceu din Brașov! Un copil de 12 ani a căzut de la 5 metri înălțime

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
21/02/2020, 14:15
Intervenție de urgență la un liceu din Brașov! Un copil de 12 ani a căzut de la 5 metri înălțime
Copil rănit după ce a picat de la 5 metri înălțime, la un liceu din Brașov. Sursa foto: cotidianul.ro

Intervenție de urgență la un liceu din județul Brașov, acolo unde un elev a fost victima unui accident foarte periculos. Un copil în vârstă de numai 12 ani a căzut de la 5 metri înălțime!

UPDATE: Oamenii legii spun că elevul s-a aruncat singur de la cinci metri înălțime

Copil rănit după ce a picat de la 5 metri înălțime, la un liceu din Brașov

Un apel la 112 a alertat autoritățile din localitatea Răcădău. Apelantul a anunțat că un elev de 12 ani de la Liceul de Arte Plastice a căzut de la cel puțin cinci metri înălțime.

Intervenția este în plina desfășurare, autospeciala de Poliție având semnalele luminoase în funcțiune,  iar din ambulanță a fost scoasă targa.

Băiatul a căzut pe scara interioară a liceului

Băiatul de 12 ani a căzut pe scara interioară, de la 5 metri înălţime. Copilul este conştient, cu suspiciunea de fractură de femur şi dureri lombare.

„În jurul orei 12.40, Secția 4 Poliție Brașov a fost sesizată cu privire la producerea unui incident în interiorul unei unități de învățământ din municipiul Brașov.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, o persoană, în vârstă de 12 ani, care se afla în incinta unității școlare s-ar fi precipitat de la înălțime, peste o balustradă. Copilul, conștient, a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, a anunţat IPJ Braşov.

Vom reveni cu amănunte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×