Arată ca un hangar imens, dar când îi treci pragul păşeşti într-un adevărat paradis! GALERIE FOTO

Filon Stan   
în Galerie foto
12/10/2017, 15:35
Arată ca un hangar imens, dar când îi treci pragul păşeşti într-un adevărat paradis! GALERIE FOTO GALERIE FOTO

Îl poţi vedea de departe. Are o lungime de 360 de metri şi o înălţime de 210 metri. Pe vremuri, era un hangar imens pentru dirijabile. Acum nu îţi vine să crezi că poate exista aşa ceva în mijlocul Germaniei, în oraşul Brandenburg.

Lăsat în paragină în anii ’90, hangarul a fost readus la viaţă de o companie de Malaezia, care l-a transformat într-o oază de linişte care abundă de viaţă şi de distracţii acvatice. Compania a adus o parte din Malaezia în centrul Germaniei! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Cu banii sponsorilor din Asia, în hangar a fost construit un parc de odihnă unic în felul său, care are şi propria microclimă. Ştrandurile au fost utilate după modelul lacurilor naturale, iar în jurul lor au fost plantaţi arbori tropicali. O junglă adevărată a crescut în încăperea care a fost cândva un simplu hangar, iar pe crengile copacilor au început să cânte şi păsări exotice!

Pe lângă păsărelele mici, în parcul exotic se găsesc şi graţioşii flamingo roz. În plus aici se pot găsi şi insecte tropicale! Ce-i drept acestea nu sunt lăsate să se plimbe liber prin parc. Turiştii le pot vedea prin sticla unor terarii special amenajate.

Parcul inovativ a primit denumirea “Insulele tropicale” şi poate găzdui concomitent până la 6.000 de vizitatori! Cei cărora nu le este suficientă o singură zi pentru a savura toată frumuseţea parcului, pot petrece noaptea în hotelul amenajat chiar pe teritoriul hangarului.

Pe timp de noapte apa din ştranduri este iluminată cu o strălucire albăstruie, creând o atmosferă nemaipomenită! La dispoziţia vizitatorilor sunt câteva cafenele amenajate superb în stilul locuinţelor din zonele tropicale.

Iar pentru ca vizitatorii să nu uite în ce parte a globului pământesc totuşi se află, de-a lungul pereţilor hangarului a fost ridicat un întreg sătuc unde casele au un stil arhitectural clasic german. Pentru copii aici este un adevărat centru de distracţii. În special pentru ei au fost amenajate locuri de joacă, atât pe uscat, cât şi în apă.

Iubitorii de ieşire cu cortul pot găsi pe teritoriul parcului un orăşel de corturi! Pe tot parcursul anului în încăpere se menţin aceleaşi condiţii climatice. Chiar dacă în afara pereţilor este iarna, “Insulele tropicale” îşi bucură vizitatorii cu temperaturi de +26 de grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×