Institutul Cultural Român de la Beijing a fost inaugurat marţi

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/07/2015, 15:51
Institutul Cultural Român de la Beijing a fost inaugurat marţi

Institutul Cultural Român de la Beijing, a 18-a filială din străinătate a Institutului Cultural Român şi, totodată, prima prezenţă culturală instituţională a ţării pe continentul asiatic, a fost inaugurat marţi, se arată într-un comunicat al instituţiei, potrivit Mediafax.

REPARTIZARE LICEE 2015 EDU.RO! Vezi rezultatele pe judeţe 

Mesajul transmis de preşedintele Institutului Cultural Român, Radu Boroianu, cu această ocazie a evidenţiat faptul că Institutul Cultural Român de la Beijing va continua o valoroasă tradiţie, va face cunoscută excelenţa românească în noile domenii ale culturii în sens larg şi va avea, astfel, un rol strategic în reţeaua institutelor culturale româneşti din străinătate.

ULTIMA ORĂ! Accident CUMPLIT de maşină! DOLIU în politică

Institutul Cultural Român de la Beijing se află în mall-ul Galaxy SOHO, din districtul Dongcheng.

ŞOC IN TENISUL MONDIAL!!! DEZVALUIRE INCENDIARA!!! „SUNT LESBIENE!!!”

 

IMAGINI BOMBĂ CU ILINCA VANDICI! GALERIE FOTO DE LA PLAJĂ! E DEMENŢIALĂ!

Pe 24 iunie 2014, Comisiile de politică externă şi de cultură din Senat au avizat propunerea ICR privind numirea scriitorului şi traducătorului Constantin Lupeanu, fost ambasador în China, în funcţia de director general al ICR Beijing.

BREAKING NEWS!!! ANUNT BOMBA AL ELENEI UDREA!!! E INSARCINATA!?! CINE E TATAL!

Astfel, în prezent, reţeaua institutelor culturale româneşti din străinătate cuprinde 18 filiale – Beijing, Berlin, Bruxelles, Chişinău, Istanbul, Lisabona, Londra, Madrid, New York, Paris, Praga, Roma, Stockholm, Tel Aviv, Varşovia, Veneţia, Viena şi Budapesta, care a primit, în decembrie 2007, o extensie la Seghedin.

GALERIE FOTO. Aseară a avut loc NUNTA ANULUI în showbiz! Totul s-a făcut în MARE SECRET! AVEM POZELE!!!

Sursă: www.antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×