Veşti bune de la Instagram! Vezi ce funcţie nouă introduce!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
13/12/2017, 13:30
Veşti bune de la Instagram! Vezi ce funcţie nouă introduce!

Veşti bune pentru utilizatorii Instagram! Aceştia vor putea urmări tag-urile, la fel cum urmăresc utilizatorii de al căror conţinut sunt interesaţi. Tag-urile sunt o parte importantă a unei reţele sociale, ele ajutând la organizarea conţinutului masiv al acestora pe subiecte de interes. Popularizate de Twitter, acestea au fost adoptate ulterior de numeroase alte produse, inclusiv de Facebook.

Instagram, produs deţinut de Facebook, foloseşte şi el tag-uri. Acestea sunt principalul mijloc de descoperire şi popularizare a conţinutului în cadrul reţelei. Spre exemplu, o poză însoţită de tag-uri va fi văzută de mult mai multe persoane decât dacă nu ar fi avut tag-uri, deoarece tag-urile au rolul de a o livra şi în afara cercului de urmăritori.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Instagram te lasă să urmăreşti tag-uri! Vezi cum o poţi face!

Acum, Instagram permite utilizatorilor să urmărească tag-urile, aşa cum urmăresc alţi utilizatori. Această funcţie îmbunătăţeşte exponenţial utilitatea tag-urilor şi a reţelei sociale per ansamblu. Prin urmărirea unui tag, utilizatorul urmăreşte, de fapt, un topic.

Aşa cum pe Twitter se poate abona, de exemplu, la tag-ul #iPhoneApps pentru a urmări postările legate de aplicaţii de iPhone, pe Instagram utilizatorul poate urmări conţinutul care corespunde unui domeniu de interes. Pagina unui tag de pe Instagram, care grupează imaginile şi filmările care includ în descriere sau comentarii tag-ul respectiv, afişează acum buton-ul Follow, prin care se realizează urmărirea efectivă a acestuia.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×