Inspector OPC, snopit în bătaie de un șofer într-o parcare

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 17:45
Inspector OPC, snopit în bătaie de un șofer într-o parcare
Un inspector OPC, care se afla în misiune, a fost snopit în bătaie, înjurat și scuipat de șoferul unei mașini într-o parcare

Un inspector OPC, care se afla în misiune, a fost snopit în bătaie, înjurat și scuipat de șoferul unei mașini în parcarea unui centru comercial din Constanța. Scenele de violență au fost filmate. Totul a început atunci când conducătorul auto s-a năpustit asupra bărbatului căruia i-a reproșat că a blocat ieșirea din parcare.

De asemenea, bărbatul a comis agresiune dub privirile copiilor săi, aceștia aflându-se în autoturism. Inspectorul OPC a fost pălmuit și umilit chiar dacă soția agresorului încerca zadarnic să oprească disputa.

Un inspector OPC a fost snopit în bătaie de un șofer într-o parcare

Lucrul șocant constă în faptul că, în timpul scandalului, mașina soților, înmatriculată în București, se aflau copii, ce imediat au început să plângă. Adi, te rog frumos, urcă în maşină. Doamne Dumnezeule! Plânge copilul, s-a speriat copilul. Aoleu, s-au speriat copiii! Ai speriat copiii, urcă în maşină”, spune femeia.

Inspector de la Protecția Consumatorilor Constanța, agresat în parcarea unui centru comercial din municipiul Constanța.Detalii găsiți acesând link-ul următor:https://www.ordinea.ro/foto-si-video-inspector-de-la-protectia-consumatorilor-constanta-agresat-in-parcarea-unui-centru-comercial/

Gepostet von Ordinea.Ro am Samstag, 22. Dezember 2018

La insistențele soției, șoferul violent s-a urcat în autoturism, însă a coborât după câteva secunde, moment în care l-a lovit și înjurat din nou pe inspector. Conform abservatorul.ro, inspectorul șef al CJPC Constanța, Horia Constantinescu, a alertat că un coleg de-al său a fost agresat în timp ce efectua un control.

Inspectorul OPC a fost agresat în timp ce efectua un control

”Unul dintre colegii mei a fost lovit și înjurat în parcare pentru că un domn imagina că trebuie să treacă peste locul în care acesta avea parcată mașina. L-am îndrumat către medicina legală și în zilele următoare, în funcție de disponibilitatea colegilor din poliție să depună plângere”, a adăugat comisarul șef adjunct.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×