A înşelat sute de mii de oameni folosind o funcţie banală a Facebook-ului. Te numeri printre cei păcăliţi?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
18/06/2016, 22:05
A înşelat sute de mii de oameni folosind o funcţie banală a Facebook-ului. Te numeri printre cei păcăliţi?

Pablo Reyes este numele unui utilizator de Facebook care a reusit sa pacaleasca o multime de oameni! Postarea lui a strans nu mai putin de 173.000 de share-uri si aproape tot atatea like-uri, scrie yoda.ro.

Motivul? El „a prezis” viitorul! Postarea lui cu un succes atat de mare anunta cateva evenimente majore din 2016 precum decesul lui Prince, Muhammad Ali sau Kimbo Slice, dar si tragedia din Orlando! Iar data care apare la postare este 27 decembrie 2015!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Aparent, Reyes a anuntat inca de la sfarsitul anului trecut cateva evenimente ce au avut loc in 2016! El mai scrie de faptul ca Hillary Clinton va deveni presedintele SUA, in timp ce Donald Trump va muri, lucruri care nu s-a intamplat.

Cum a reusit sa pacaleasca pe toata lumea? Prin cea mai simpla metoda posibila – a folosit functia facebook de a posta un text la o data din trecut! In acest caz, 27 decembrie 2015. Apoi, a spus cateva lucruri care au avut loc si 2 care nu au avut loc pentru a induce in eroare – ar fi fost mai putin credibil daca ar fi spus numai lucruri ce au avut loc!

Cert este ca peste 170.000 de oameni au fost pacaliti de Reyes iar postarea lui a fost preluata chiar si in presa din Anglia!

Sursă: www.antena3.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×