Inna s-a îndrăgostit de un american! Bat clopotele de NUNTĂ?

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/04/2015, 19:31
Inna s-a îndrăgostit de un american! Bat clopotele de NUNTĂ?

Relaţia pe care Inna o are de aproximativ doi ani cu un fotograf american pare una cât se poate de serioasă, din moment ce acesta i-a cunoscut deja familia. După o relaţie eşuată cu Lucian, impresarul său, Inna se iubeşte de aproximativ doi ani cu un american, pe numele său John, un tânăr regizor şi fotograf, care lucrează cu artişti cu nume de peste Ocean şi pe care l-a cunoscut cu ocazia unor filmări.

Au şi un proiect comun

Nu puţini au fost cei care s-au grăbit să creadă că idila nu va dura prea mult, dată fiind distanţa şi faptul că românca are prea puţin timp la dispoziţie pentru iubitul său. Relaţia lor însă pare a fi cât se poate de serioasă. Surse din preajma Innei ne-au dezvăluit că aceasta i l-a prezentat deja pe John mamei sale chiar înainte ca americanul să vină în România.

Mai precis, interacţiunea s-a produs în Mexic, cu ocazia unui concert, la care cele două au mers împreună. De curând, Inna şi John au decis să amestece sentimentele cu profesia, ei lucrând împreună la un proiect pe care-l ţin, momentan, secret, aşa cum de altfel au făcut şi cu relaţia lor timp de doi ani.

Sursă: www.libertatea.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×