INNA, accident GROAZNIC! A LEŞINAT! Ce s-a întîmplat

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
01/05/2015, 14:52
INNA, accident GROAZNIC! A LEŞINAT! Ce s-a întîmplat GALERIE FOTO

Momente de groază pentru Inna! Cântăreaţa a fost implicată într-un accident care putea avea repercusiuni extrem de grave, artista lesinand!

Cântăreaţa Inna (28 ani) a fost la un pas de tragedie în timpul filmărilor unui clip! Un candelabru s-a desprins din tavan şi i-a căzut în cap, trimiţând-o pe mâinile medicilor. Lovitura a fost atât de puternică, încât artista a leşinat, a căpătat câteva zgârieturi, dar, din fericire, urmările nu au fost mai grafe.

VIDEO!!! Cum SA AFLI numărul de telefon al unei persoane care te sună cu număr PRIVAT? În doar 2 minute! 

„Acum două zile filmam un clip şi mi-a căzut decorul în cap. Era un candelabru dintr-un decor, prins cu o bucată de lemn care s-a desprins şi mi-a cazut în cap. Am leşinat, după care mi-am dat seama cât de frumoasă e viaţa asta şi cum trebuie să mă bucur de orice moment. Am încheiat filmarea atunci, bine ca am avut suficient de multe cadre.

Dan Otil, ACCIDENT TERIBIL cu masina la 150 km la ora!!! VIDEO CU IMPACTUL!!!

Toata lumea din echipa mea a fost foarte speriată. Acum sunt bine, am avut un cucui mult mai mare decât acum, eram ”cap pătrat”, acum mai am câteva zgârieturi, dar sunt ok”, a pus cântăreaţa la Radio 21, citata de spynews.ro.

Inna este cel mai în vogă artist român. A început să colaboreze cu echipa de producători Play & Win în 2008, an în care a fost lansat şi primul său disc single, „Hot”, piesă ce a ajuns pe primul loc în clasamentele radio din România, Bulgaria, Polonia, Rusia, Ungaria, Turcia şi Grecia.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×