Inna a pozat așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
22/08/2019, 17:33
Inna a pozat așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Cum a reacționat Mihaela Rădulescu
Inna surprinde din nou. Sursa foto: click.ro

Inna nu se dezminte. Îndrăgita artistă face furori atât în țara noastră, cât și la nivel mondial și nu ezită să-și surprindă fanii cu fotografii în cele mai fierbinți ipostaze. De data aceasta, frumoasa brunetă a reușit să stârnească inclusiv admirația uneia dintre cele mai apreciate figuri ale showbiz-ului autohton.

Inna și-a pus fanii pe jar cu noua fotografie

La cei 32 de ani ai săi, cunoscuta cântăreață arată impecabil și nu are inhibiții când vine vorba de a-și etala formele apetisante de fiecare dată, jucându-se pur și simplu cu imaginația admiratorilor săi de sex masculin. În cea mai recentă dintre fotografiile cu care Inna face senzație pe rețelele de socializare, artista apare aproape goală, acoperându-și sânii cu ambele mâini. Reacția fanilor din întreaga lume nu a întârziat să apară, aceștia răsfățând-o pe românca noastră ca întotdeauna, cu complimente și zeci de mii de like-uri.

Sexyyyy”, „Wow”, „Beautiful”, „Gorgeous and super sexy” sunt doar câteva dintre sutele de comentarii cu care internauții au bombardat contul personal de Instagram al frumoasei noastre cântărețe, la vederea ipostazei incendiare în care aceasta s-a fotografiat.

Inna s-a pozat goală. Sursa foto: Instagram
Inna s-a pozat goală. Sursa foto: Instagram

Mihaela Rădulescu, reacție după fotografia postată de Inna

Nici măcar Mihaela Rădulescu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate figuri ale showbiz-ului românesc nu a putut rezista tentației de a reacționa cu privire la imaginea care a pus pe jar întreg Internetul.

Superbă”, a comentat prezentatoarea emisiunii Ferma, transmisă de Pro TV, pe contul personal de Instagram al artistei. Gestul său nu a trecut neobservat de aceasta, Inna transmițându-i bunei sale prietene mulțumiri și, bineînțeles, foarte multe inimioare.

Inna a sărbătorit 11 ani de carieră

Recent, Inna a împlinit 11 ani de carieră muzicală, eveniment pe care a decis să-l marcheze-cum altfel?- printr-o vacanță acasă, pe litoralul Mării Negre. A făcut snorkeling, a înotat și s-a bucurat din plin de razele soarelui, iar fotografiile în care a fost surprinsă nu mai au nevoie de nicio descriere, pentru că vorbesc de la sine și o înfățișează pe frumoasa brunetă asemenea unui adevărat star international.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×