Înmormântarea lui Leo Iorga are loc astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală. Mesajul soției sale, Paula

Dan Suta   
în Stiri mondene
05/11/2019, 08:32
Înmormântarea lui Leo Iorga are loc astăzi la Cimitirul Bellu din Capitală. Mesajul soției sale, Paula
Înmormântarea lui Leo Iorga are loc astăzi, la Cimitirul Bellu. Sursa foto: click.ro. Colaj: Fanatik

Înmormântarea lui Leo Iorga are loc astăzi, la Cimitirul Bellu din Capitală. Fanii și colegii de breaslă ai artistului și-au putut lua rămas bun ieri de la solistul trupei Compact, al cărui trup a fost depus la Casa Eliad din centrul Bucureștiului. Artistul s-a stins din viață sâmbătă, 2 noiembrie 2019, după opt ani în care s-a luptat cu cancerul.


UPDATE, 10:33 – Înmormântarea va avea loc la ora 14:00 și nu la ora 12:00 cum s-a comunicat ieri. Cel mai probabil slujba de înmormântare va începe la ora 12:00.


Înmormântarea lui Leo Iorga are loc azi, la Bellu

Soția lui Leo Iorga, Paula, a postat ieri un mesaj pentru toți cei care voiau să își ia adio de la marele cântăreț. „Trupul neînsufleţit va fi depus luni, la Casa Eliad (vis-a-vis de Biserica Sf. Mina), urmând ca marţi să aibe loc înmormântarea la Cimitirul Bellu”, a scris ieri Paula Iorga pe Facebook. Totodată, aceasta a postat și o fotografie cu Leo Iorga, in memoriam.

Leo Iorga a suferit mai multe intervenții chirurgicale în străinătate, după ce cancerul a recidivat de mai multe ori, în părți diferite ale corpului. Artistul a fost operat în Germania, iar oamenii s-au mobilizat pentru a strânge bani pentru el. În cele din urmă, din nefericire, Leo nu a mai rezistat și a plecat într-o lume mai bună. Calvarul a început pentru marele artist în anul 2011, iar în cei 8 ani de zile, artistul a sperat că va învinge cancerul definitiv.

Paula spera să fie împreună mai mult timp

Paula, soția cântărețului, a avut un mesaj emoționant când cei doi au împlinit 30 de ani frumoși de căsătorie, în speranța că vor fi împreună mulți ani. „Doamne, îţi mulţumim pentru tot ce ne-ai dăruit în aceşti 30 de ani, când te-am chemat să ne uneşti în Sfânta Taină a Cununiei! Ajută-ne, te rog, în continuare cu binecuvântarea ta – iubire, iertare, sănătate, armonie, prosperitate şi pace!”, a declarat Paula Iorga când Leo era în viață, conform cotidianului tabloid click.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×