Înmormântarea fiului interpretului Nelu Ploieșteanu, amânată!

în Stiri mondene
22/04/2018, 14:26
Înmormântarea fiului interpretului Nelu Ploieșteanu, amânată!
Înmormântarea fiului interpretului Nelu ploieșteanu a fost amânată, până marți sau miercuri

Înmormântarea fiului lui Mihăiță Ploieșteanu a fost amânată. Funeraliile ar fi trebuit să aibă loc, luni, însă acestea au fost decalate. Informațiile au fost făcute publice de un apropiat al familiei.

Mihăiță Ploieșteanu a decedat vineri noaptea, în spital, așa cum am anunțat aici.  Cu toate acestea, fiul lui Nelu Ploieșteanu ar putea fi înmormântat marți sau miercuri, deoarece luni este sărbătoare mare pentru creștinii ortodocși, fiind Sfântu Gheorghe.

Înmormântarea a fost amânată, până marți sau miercuri

Nu se știe acum exact când va fi înmormântat tânărul, însă o sursă apropiată familiei aexplicat pentru wowbiz.ro ce se întâmplă acum acasă la fosta soție a lui Nelu Ploieșteanu.

“In mod normal ar fi trebuit sa il ingroape luni, la trei zile de la deces, dar au fost nevoiti sa aleaga alta zi pentru ca atunci e sarbatoare, e Sfantul Gheorghe. In plus, copilul a murit in spital. De aici, din cauza formalitatiilor care trebuiesc facute s-a declansat o alta amanare”, a declarat pentru WOWbiz.ro o persoana apropiata familiei.

Fiul lui Nelu Ploieșteanu suferea de tetrapareză spastică de la vârsta de un an și era dependent de mama saEl a decedat în spital, la secția de Terapie Intensivă.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×