Influențele planetei Uranus: 3 zodii date peste cap. Corpul ceresc, la cel mai aproape punct de Soare

Dan Suta   
în Horoscop
26/04/2020, 17:16
Influențele planetei Uranus: 3 zodii date peste cap. Corpul ceresc, la cel mai aproape punct de Soare
Planeta Uranus le pune la încercare pe zodii. Sursa foto: pixabay.com

3 zodii vor fi date peste cap în această perioadă de planeta Uranus, cea care până la finalul lunii mai se află în cel mai apropiat punct față de Soare.

Planeta Uranus și influențele asupra celor 12 zodii

În fiecare an, în luna aprilie, Uranus se apropie cel mai mult de Soare, de vină pentru această apropiere fiind modul în care orbitează Soarele în fiecare an pământesc. Cu alte cuvinte, Uranus se va afla în linie dreaptă cu Soarele până în primele zile ale lunii mai, la o distanță ceva mao mică față de cea obișnuită.

Haideți să aflăm, înainte de cum vor fi influențate zodiile de poziția acestei planete chiar în acest moment pe cer, care este rolul ei din punct de vedere astrologic.

Vărsătorii, Peștii și Berbecii, puși în dificultate

În astrologie, planeta Uranus guvernează zodia Vărsător și ne aduce aminte de nevoile noastre spirituale în raport cu nevoile impuse de societate.

Uranus este copilul rebel al astrologiei, mai ales atunci când e în mișcare retrogradă, căci acest obiect ceresc nu face decât să zdruncine toate normele societății și să recompună absolut totul de la zero.

Uranus e responsabil de ideile futuriste, de descoperirile științifice, de nevoia de libertate uneori întinsă la maximum pe care o avem cu toții.

Cele mai influențate zodii de această planetă până la începutul lunii mai sunt Vărsătorul, cea pe care o și guvernează, Berbecul și semnul Pești.

Vărsătorul va fi pus în dificultate din punct de vedere amoros, iar cel născut în Pești din punct de vedere profesional. Tot cu cariera va avea de furcă și Berbecul. Uranus le amintește celor trei să se debaraseze de ordinea prestabilită în societate, să spargă gheața, să îndrăznească să facă lucruri noi, să fie creativi, să nu se mai bazeze pe tarele vechi ale lumii în care trăiesc.

De cealaltă parte, Taurii, Gemenii, Săgetătorii și Racii vor avea numai de profitat de pe urma apropierii lui Uranus de Soare, căci acești nativi sunt într-o formă de zile mari mai ales până pe 10 mai.

Leii, Fecioarele, Balanțele, Scorpionii și Capricornii trebuie să acționeze cu chibzuință și să aibă încredere în ceea ce fac deoarece sunt pe drumul cel bun.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×