Inelul Rihannei, ”Azalea” a ajuns la un român. Bijuteria a fost achiziționată în cadrul unei licitații. FOTO

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
13/12/2019, 21:12
Inelul Rihannei, ”Azalea” a ajuns la un român. Bijuteria a fost achiziționată în cadrul unei licitații. FOTO GALERIE FOTO
Bijuterii purtate de Rihanna și Beyonce, scoase la licitație, în Capitală. Sursa foto: romanialibera.ro

Casa Artmark din București a organizat zilele trecute ”Licitația de Bijuterii” în cadrul căreia au fost puse la bătaie și bijuterii ale vedetelor. Inelul purtat de Rihanna la inaugurarea bulevardului „Rihanna Drive” din Barbados a fost adjudecat de un român.

Un român a plătit 4.500 de euro pentru inelul cântăreței Rihanna

Miercuri seara, 11 decembrie, a fost organizată „Licitația de Bijuterii” în cadrul Casei Armark din Capitală. Circa 250 de loturi de piese rare și vechi au fost scoate la licitație, printre care și bijuterii ale staturilor americane printre care se numără Rihanna sau Beyoncé. VEZI FOTO

Inelul purtat de cântăreața Rihanna la inaugurarea bulevardului „Rihanna Drive” în Barbados a ajuns la un bărbat. Bijuteria intitulată ”Azalea” a costat 4.500 de euro și va fi făcută cadou de Crăciun.

Inelul purtat de Beyonce la premiile Oscar din 2017 a fost scos la licitație

Și una dintre bijuteriile purtate de Beyonce a fost scoasă la licitație. Mai exact, un inel marca Pheres, în formă de inimă și decorat cu diamante. Prețioasa bijuterie a fost purtată în cadrul decernării premiilor Oscar de acum 2 ani.

„Beyonce şi Rihanna au ales să poarte la evenimentele marcante inele realizate de brandul exclusivist Pheres şi care, acum, se găsesc în Licitaţia de Bijuterii. Inelul Azalea a fost purtat de Rihanna cu ocazia inaugurării bulevardului Rihanna Drive în Barbados.

Modelul inelului din aur Queen Bey, decorat cu diamante în formă de inimă, a fost purtat de Beyonce cu ocazia petrecerilor Oscar din anul 2017. Piesele, rare, au o valoare estimată între 3.000 şi 6.000 de euro”, a anunțat Artmark, înaintea începerii licitației, scrie cancan.ro.

Ce branduri mari au fost scoate la licitația din Capitală

Evenimentul din această săptămână a adus pentru prima oară creatori renumiți ai bijuteriilor printre care se numără Tiffany, Cartier, Faberge sau Masriera.

Totodată, a fost prima ediție a Casei de Licitații Armark care a adunat laolaltă bijuterii spectaculoase purtate de starurile celebre de la Hollywood.

Licitația a propus o gamă largă de bijuterii, de la inele până la pandantive deosebite. Și nici pietrele prețioase nu au lipsit, de la mult iubitele diamante, până la safire rare sau altele.

Prețurile au început de la 20 de euro și au ajuns până la 20.000 de euro. Cea mai scumpă bijuterie a fost adjudecată la valoarea de 11.000 de euro fiind vorba de o pereche de cercei din aur alb și diamante.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×