Incredibilul motiv pentru care Bianca şi-a mutat nunta de la biserica la cîrciumă!

Silvia Fechete   
în Reality show
24/09/2013, 08:31
Incredibilul motiv pentru care Bianca şi-a mutat nunta de la biserica la cîrciumă!
Bianca Drăguşanu

Faptul ca ceremonia religioasa in cadrul careia Bianca si Victor Slav isi vor uni destinele in fata lui Dumnezeu va fi oficiata intr-un restaurant si nu intr-o biserica, asa cum cere legea, a starnit spirite.

Zile intregi s-au facut dezbateri pe aceasta tema, insa nimeni nu a luat in calcul faptul ca mutarea slujbei ar putea avea un motiv… intemeiat. Satula sa tot fie acuzata ca incalca regulile si canoanele bisericesti, Bianca ne-a marturisit ce anume a determinat-o sa ceara o derogare de la Patriarhie.

“Pentru unii, toata aceasta povese poate parea un moft, insa nu ar avea dreptate. Stiu exact regulile bisericesti, stiu exact oranduirea si nu am nici cea mai mica intentie de a sfida pe cineva. Nu sunt prima care nu intra in biserica – milionarul Viorel Catarama si Adina Albers, Teo Trandafir si Constantin Iosef au facut la fel in ziua cununiei lor – si, probabil, nici ultima. Si pentru ca am motive intemeiate sa solicit o derogare, am trimis o scrisoare la patriarhie in care le-am enumerate. In principal, motivele mele sunt legate de problemele de sanatate care nu mi-ar permite sa raman in biserica pe toata durata slujbei: sunt claustrofoba si resist greu in spatiile inchise cu lumina scazuta. De asemena, mirosul de tamaie, lipsa de oxigen, caldura de la lumanari mi-au cauzat neplacrei in repetate randuri, neplaceri care nu as vrea sa se repete chiar in ziua nuntii mele. In plus, problemele cu curculatia picioarelor nu-mi permit sa petrec atata timp in picioare in conditiile mai sus mentionate. Nu m-as vedea mireasa, in fata preotului, stand pe un scaun”, ne-a marturisit Bianca. Iar motivele ei nu se opresc aici, ci merg dincolo de problemele de sanatate.

“Mai este si o chestie de intimitate… In ziua cununiei civile am fost lovita cu microfonul in ochi si, efectiv calcata in picioare. Au fost momente foarte neplacute si, in plus, nu-mi doresc ca si in ziua nuntii in jurul meu sa fie mai multi jurnalisti decat invitati”, mai spune doamna Slav.

Asadar,cu aprobare de la Patriarhie, duminica, Bianca si Victor Slav isi vor jura credinta vesnica in incinta centrului de evenimente in care va avea loc si petrecerea de nunta.

SURSA: Cancan.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×