INCREDIBIL! O vedetă din România, bîntuită de o FANTOMĂ!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
11/02/2015, 08:13
INCREDIBIL! O vedetă din România, bîntuită de o FANTOMĂ!

A trecut o luna de cand mama lui Leonard Miron a trecut in nefiinta. Indragitul realizator TV ii simte foarte tare lipsa si se topeste de dorul ei, insa siferinta ii este alinata chiar de cea care i-a dat viata, care ii da semne din ce in ce mai bizare.

Leonard Miron trece prin clipe foarte grele. Pe data de 5 ianuarie, mama lui a incetat din viata, in urma unor afectiuni medicale si dupa o lunga suferinta. Fostul realizator TV nu si-a revenit nici acum din soc si spune ca-i simte foarte mult lipsa celei care i-a dat viata. Cu toate astea, chiar mama lui este cea care-i mai alina suferinta, de dincolo de moarte. Se pare ca sufletul femeii este mereu in compania fiului sau, iar acesta sustine ca o aude noaptea cum merge prin camera:

„M-am obisnuit cu ideea, cat de cat, dar mai am si momente grele, va dati seama. Sunt zile in care pun mana pe telefon sa o intreb diverse chestii si abia ulterior imi dau seama ca nu pot suna. Imi este destul de greu, dar incerc sa ma obisnuiesc cu situatia, caci nu am ce face. Asta e viata si eu trebuie sa merg mai departe indiferent de ce se va intampla. Oricum, mama e mereu cu mine, o simt. Mai ales atunci cand fac ceva ce ei nu i-ar placea, o aud noaptea prin camera. Ma tropaie toata noaptea, e mereu acolo cu mine si ma vegheaza”, a declarat Leonard Miron, pentru CANCAN.ro.
Ii face parastas impotriva dorintei mamei

 

Mama lui Leonard Miron si-a dorit sa fie incinerata, insa fiul ei a decis sa-i faca o inmormantare crestineasca respectand toate traditiile, temandu-se ca va fi judecat de cei din jur daca nu va reactiona conform datinilor: „Oamenii sunt rai si mi-as fi auzit multe vorbe daca nu o inmormantam, asta chiar daca ea a vrut sa fie incinerata. O sa-i fac acum joi si parastasul de 40 de zile si gata, ma opresc. Mama nu si-ar fi dorit asta si sunt convins ca o sa ma tropaie in noaptea asta, asa se intampla mereu cand nu este de acord cu ceea ce fac”, ne-a mai spus Leonard Miron.

SURSA: CANCAN.RO
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×