Incredibil! Nu o să-ţi vină să crezi cu cine a înşelat-o “Prinţul” pe Bianca!

Răzvan Scarlat   
în Reality show
03/02/2014, 08:39
Incredibil! Nu o să-ţi vină să crezi cu cine a înşelat-o “Prinţul” pe Bianca! GALERIE FOTO

Cristi Marin, fostul iubit al Marianei Moculescu, susţine că Adrian Cristea a încercat să “marcheze” şi la femeia lui, însă fără succes. “Prinţul”, care a avut o relaţie de mai multe luni cu Bianca Drăguşanu, şi bruneta s-ar fi întîlnit în parcarea unui hotel din Bucureşti, conform cancan.ro.

cristi-marin-01

“Au urcat în cameră, eu am rămas în maşină să o aştept pe Mariana. Cristea era foarte încîntat în momentul în care a văzut-o pe fosta soţie a compozitorului, cred că se aştepta să dea lovitura, însă nu prea a fost asa. A zis că Adrian s-a purtat frumos cu ea şi că i-a spus că vrea să facă sex, însă l-a refuzat. Nici ea nu ştia exact de ce, mi-a spus că arăta foarte bine şi că este dotat. Fosta mea iubită mai afirma că Adrian a insistat , iar cînd a început să-i facă o serie de complimente şi să-i spună cît de bine arată, a cedat, dar nu aşa cum ar fi vrut acesta”, a declarat Cristi Marin.

Bărbabul spune că fotbalistul Stelei i-a făcut Marianei sex oral. “Ea mi-a povestit, a zis că Adrian s-a descurcat excelent. I-a spus acestuia că asta este tot ceea ce va obţine de la ea în acea zi, iar el a fost de acord. Din cîte ştiu, nu s-au mai întîlnit ulterior, deşi Mariana se gîndea să mai încerce. Poate nu a mai vrut fotbalistul, cine ştie”, a mai declarat Cristi Marin.

marianamoculescu-1316348972

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×