INCREDIBIL! N-o să-ţi vină să crezi cum o ţine „Prinţul” pe Bianca lîngă el!

Ionuţ Cataramă   
în Reality show
08/05/2014, 08:10
INCREDIBIL! N-o să-ţi vină să crezi cum o ţine „Prinţul” pe Bianca lîngă el!

Putini inteleg de ce Bianca Dragusanu se intoarce de fiecare data la Adrian Cristea, desi el a gresit mereu grav fata de ea! “Printul” avea metodele lui de a o fermeca iar si iar pe roscata si cu greu poate fi egalat de vreun alt barbat din viata divei.

Bianca s-a intors de multe ori la Cristea! Desi fotbalistul o insela cu tot felul de femei, stia el cum sa o intoarca din drum pe iubirea vietii sale.

Surse din preajma roscatei sustin ca ea era fascinata de felul de a fi al “Printului” imediat dupa o impacare. “Intre ei a fost o mare iubire si, poate din acest motiv, Bianca l-a pastrat in suflet pe Adi. De fiecare data cand el gresea si ea isi calca pe suflet si il ierta, Cristea o trata ca pe o printesa. Ii aducea micul dejun la pat, din cantonament ii trimitea buchete imense de flori, cand pleca in strainatate ii cumpara tot felul de cadouri cu mesaj, parfumuri si, fireste, ii spunea cat de mult o iubeste. Basca, si cand era acasa, daca pleca pentru cateva minute si se trezea cu o ora inaintea Biancai, ii lasa o cafea facuta pe masa, langa care punea un biletel in care ii scria lucruri de genul “esti dragostea mea”, “cand faci ochi sa te gandesti la mine” sau “nimic nu ma poate opri sa te iubesc in fiecare zi”. Toate aceste mici gesturi o sensibilizau pe Bianca si o determinau sa uite ca el o insela”, a povestit o prietena de-a vedetei pentru WOWbiz.ro.

Din pacate, ulciorul nu a mers la nesfarsit la apa pentru Adrian. “In ciuda faptului ca dragostea lor a durat patru ani si a fost una imensa, Bianca nu a putut sa-l ierte la infinit! De aceea, nici nu s-a casatorit cu Cristea, pentru ca nu a avut incredere in el. Insa, sentimente au fost si probabil vor ramane intotdeauna”, a mai spus o alta amica de-a roscatei.

Sursa: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×