Elena Basescu, calcata de hoti! S-a trezit cu apartamentul spart!

Ionut Brindusa   
în Hotnews
28/08/2015, 08:35
Elena Basescu, calcata de hoti! S-a trezit cu apartamentul spart!

UPDATE: 09:02 / Între timp, autorităţile l-au prins pe făptaş, conform romaniatv.net. Acesta era paznicul clădirii în care locuia Elena Băsescu, poliţiştii găsind bunurile în locuinţa acestuia.

—————————-

Necazurile se tin scai in fosta familie prezidentiala! Daca in urma cu o luna si jumatate, tatal Mariei Basescu a decedat si a lasat in urma foarte multa tristete, saptamana trecuta a aparut un alt necaz.

Surse din preajma Elenei Basescu sustin ca apartamentul in care ea locuieste impreuna cu sotul Bogdan Ionescu si cei doi copii a fost calcat de hoti. Speriata, mezina lui Basescu a apelat imediat la oamenii legii, care, dupa cercetari preliminare, au constatat ce s-a intamplat in imobilul din sectorul 1 si, apoi, au intocmit un proces verbal. Conform procedurilor, Elena Basescu si sotul ei s-au deplasat la Sectia 1 Politie, unde au depus o plangere impotriva infractorilor. “Elena nu a vrut sa faca mare valva pe aceasta tema, a preferat sa faca totul cu discretie”, sustin persoane apropiate fiicei fostului presedinte.

Elena si Syda locuiesc in acest imobil din centrul Bucurestiului inca din 2012, imediat ce s-au casatorit religios la Palatul Snagov. Surprinzator este faptul ca blocul in care este amplasat apartamentul este securizat si are paza permanenta, iar o spargere, in mod normal, este foarte greu de realizat.

Coincidenta face ca Elena Basescu sa fie calcata de hoti in aceeasi saptamana in care si casa Andreei Marin a fost vandalizata de indivizi necunoscuti. „Zana” a fost „vizitata” de hoti in seara de vineri spre sambata, exact cand se afla in avionul care o aducea din Turcia, iar sotul ei, Tuncay, era inca la cabinet. Vedetei i-au fost sustrasi 1.000 de lei, dar si cateva bijuterii de valoare medie, semn ca ea nu tinea in vila obiecte importante.

sursă: wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×