Incredibil! Don Juan-ul Borcea a mai făcut o victimă amoroasă la început de an! Cine e femeia care l-a cucerit în închisoare

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
06/03/2016, 09:27
Incredibil! Don Juan-ul Borcea a mai făcut o victimă amoroasă la început de an! Cine e femeia care l-a cucerit în închisoare

Din 2014 de cand a fost condamnat, despre Cristi Borcea se spune ca nu ar fi ratat nicio asistenta medicala-n inchisoare. Fie ca a stat la Poarta Alba, fie ca stat la Jilava, afaceristul a fost un adevarat Don Juan.

Ultima isprava a lui Borcea s-ar fi consumat la inceputul acestui an. Desi afara Valentina Pelinel si Alina Vidican se lupta pentru el si ii toarna copii unul dupa altul, in inchisoare Borcea isi vede linistit de noua sa cucerire.
„Nu mai este niciun secret, Borcea a cucerit si o asistenta medicala, bine facuta, de aici, de la Jilava. Se spune ca Borcea i-a cam luat mintile femeii. A cunoscut-o aici, la cabinetul medical, acolo unde se intalnesc in mod regulat”, ne-a dezvaluit unul dintre angajatii inchisorii.

Cristi Borcea nu e la prima isprava de acest gen. In decembrie anul trecut, Romania TV anunta ca omul de afaceri ar fi intretinut relatii sexuale si cu o asistenta de la spitalul Penitenciarului Poarta Alba, unde a fost internat in mai multe randuri pentru probleme de sanatate.

Conducerea inchisorii ar fi facut controale si ar fi luat masuri drastice, dupa ce in salonul in care fusese internat Borcea s-au gasit mai multe sticle de whiskey si haltere, desi omul de afaceri este cunoscut a avea probleme cardiace si chiar a fost supus unei operatii pe cord.

Sursa Wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×