Incredibil! Cea mai frumoasă femeie din lume s-a despărţit de iubit pentru că nu făcea sex cu ea

Ionuţ Cataramă   
în Monden
21/10/2017, 15:54
Incredibil! Cea mai frumoasă femeie din lume s-a despărţit de iubit pentru că nu făcea sex cu ea GALERIE FOTO

O câştigătoare a titlului Miss Universe a fost nevoită să se despartă de iubitul ei, un fost star din Liga americană de fotbal american (NFL), deoarece acesta refuza să … întreţină relaţii sexuale cu ea. Tim Tebow a refuzat să facă acest lucru, deoarece el a afirmat în repetate rânduri că… se păstrează pentru mariaj.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Tim Tebow a avut o relaţie de scurtă durată cu Olivia Culpo, cea care în 2012 a fost numită cea mai frumoasă femeie din lume, câştigând titlul de Miss Universe. După o lună, însă, tânăra de 23 de ani a decis să pună punct.

Motivul? Sportivul nu era interesat să … întreţină relaţii sexuale cu ea. Asta deşi afirma în repetate rânduri că este îndrăgosit de ea.

„Îi trimitea scrisori de dragoste şi bileţele drăguţe, spunându-i că o iubeşte. Ea a fost nevoită să se despartă de el, căci nu mai putea cu … chestia asta cu sexul”, a afirmat o sursă apropiată de fosta Miss Universe, potrivit The New York Daily News.

Tim Tebow a afirmat în 2009 că este un creştin devotat şi că doreşte să întreţină relaţii sexuale abia după mariaj. Se pare că el este extrem de determinat să nu încalce această regulă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×