INCREDIBIL! ANTENA 1 îl RUINEAZĂ pe Mihai Bendeac

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
23/03/2015, 11:53
INCREDIBIL! ANTENA 1 îl RUINEAZĂ pe Mihai BendeacGALERIE FOTO

Mihai Bendeac e terminat!Antena 1 ii cere 1.300.000 de euro daune pentru rezilierea contractului! Pana la incheierea procesului actorul nu are voie sa mai realizeze productii tv! Aflat de luni bune pe tusa dupa ce Antena 1 l-a dat in judecata pe motiv ca nu a mai vrut sa realizeze emisiunea iComedy, actorul MIhai Bendeac asteapta acum urmatorul termen fixat de Tribunalul Bucuresti, cel de pe 17 aprilie, unde spera sa obtina o decizie favorabila, care sa-i deblocheze cariera in tv.

Ca raspuns la acuzele aduse, Bendeac a postat de-a lungul timpului pe Facebook o serie de documente din care reiese ca, pe vremea cand era angajat al emisiunii, i s-a interzis in scris sa ii parodieze pe Radu Banciu, Mircea Badea sau Dan Voiculescu.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Comunicatul trustului Intact dupa despartirea de Bendeac a fost unul elegant, in cuprins fiind dezvaluite si daunele solicitate in instanta: „Avand in vedere deciziile acestuia din ultima vreme, Antena 1 ii multumeste si pastreaza amintiri frumoase privind colaborarea de pana acum, dar in acelasi timp va aprecia plata daunelor in valoare de 1.300.000 de euro pe care Mihai le datoreaza conform contractului”.

Proces

Surse apropiate cunoscutului actor sustin ca acesta nu este afectat neaparat de cumulul despagubirilor solicitate de Antena, cat de faptul ca este in imposibilitatea de a face televiziune si film pana la o decizie definitiva a instantei, aspect care ar putea dura ani buni!

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×