INCREDIBIL! Andreea Esca a ajuns sa fie tîrîtă prin tribunale

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
09/08/2015, 14:33
INCREDIBIL! Andreea Esca a ajuns sa fie tîrîtă prin tribunale GALERIE FOTO

La inceputul lunii iunie a izbucnit un scandal urias la Londra, o familie de romani acuzand reporterii PRO TV de lezarea imaginii.

Nemultumiti de modul in care au fost prezentati intr-un reportaj realizat de trimisii PRO TV in Marea Britanie, sotii Gabriel Groman si Alina Rauta, stabiliti la Londra, au amenintat acum doi luni ca vor actionat postul tv in judecata, cerand daune de 200.000 de euro pentru modul eronat in care le-ar fi fost reflectata viata.

FOTO. Scenariu înfiorător! NASA a confirmat. Un asteroid cu diametru de 4 kilometri VA LOVI Pămânul în septembrie 

„Din 20 de minute de stiri pozitive, au selectat minutul negativ si apoi l-au difuzat intregii natiuni romane la ora de maxima audienta”, sustin cei doi, care si-au dus demersul pana la capat, deschizand acum o actiune la Tribunalul Bucuresti.

Ultima oră! LOVITURĂ pentru toţi ROM NII CARE AU FACEBOOK! DECIZIA lui Klaus IOHANNIS e DEFINITIVĂ şi se aplică imediat! 

Interesant este faptul ca pe langa reporterii care au realizat materialul si sefii acestora a fost chemata la judecata si prezentatoarea Andreea Esca, probabil pentru vina de a fi citit stirea de pe prompter!

Actiune

 

 

 

Pana acum, Esca n-a mai trait o asemenea experienta, singura data cand vedeta stirilor s-a confruntat prin instanta fiind atunci cand i-a deschis proces suceveanului care a vrut sa vanda presei salariul pe care il primeste prezentatoarea de la trust.

Sursă: www.wowbiz.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×