INCREDIBIL! Alin Cocoş TOARNĂ tot pentru Gina Pistol!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
14/02/2015, 08:59
INCREDIBIL! Alin Cocoş TOARNĂ tot pentru Gina Pistol!

Arestat preventiv la sfîrşitul lunii trecute pentru dare de mită şi trafic de influenţă, Alin Cocoş a început să facă delaţiuni cu un spor demn de cauze mai bune. Motivul pentru care, de ceva vreme, fiul milionarului Dorin Cocoş, fostul soţ al Elenei udrea, a început să aştearnă, în scris, tot ce ştie despre faptele lui şi ale altora este însă unul absolut incredibil.

Conform unor surse demne de crezare din cadrul arestului Poliţiei Capitalei, Alin Cocoş a făcut o înţelegere cu cei care l-au încătuşat. Mai exact, tînăr fiind, cu o iubită extrem de senzuală lăsată ”în libertate” prin Bucureşti, „consumator” mare de femei, Alin nu a mai rezistat vieţii dure din spatele gratiilor. Aşa că, simţind că nu mai rezistă fără atingerile delicate ale Ginei Pistol, fără să o privească în ochişorii ei, fără să o atingă, tandru, şi să o ţină de mînă, Cocoş Jr. a făcut o cerere incredibilă: să i se permită să fie alături de fostul iepuraş Playboy măcar cîteva minute, singuri, într-o cameră, ca să simtă şi el atingerile diafane ale iubitei. Doar l-a mai vizitat o dată, dar, atunci, Alin nu a putut să o simtă destul de aproape…

Iar pentru asta, spun sursele noastre, Alin este dispus să facă orice sacrificiu. Inclusiv să scrie TOT ce ştie despre dosarul în care este implicat, să facă delaţiunile necesare pentru procurorii care strîng, asiduu, dovezi cu care să îi închidă pe cei implicaţi.

Promiţîndu-i că îi vor lua în calcul cererea – deşi noi îi vom da o veste proastă: vizitele la camera conjugală sînt interzise pînă la condamnarea definitivă, cu atît mai mult cu cît Gina nu îi este nici măcar logodnică – procurorii şi-au asigurat pagini întregi de mărturisiri fulminante din partea lui Alin Cocoş care, la ora aceasta, este preocupat să îşi amintească tot ce vor cei care l-au încătuşat.

Alin Cocoş este „cercetat pentru săvîrşirea infracţiunilor de „trafic de influenţă (…) constînd în aceea că a pretins şi primit în perioada 2011 – 2012 de la numitul Gheorghe Stelian 25% din totalul despăgubirilor încasate de acesta – respectiv 377.000.000 lei – în schimbul influenţei exercitate asupra unor membrii ai Comisiei Centrale a ANRP, pentru asigurarea soluţionării dosarului său de despăgubire nr.22714/FFCC” . „Folosul necuvenit primit de către Cocoş Alin pentru traficul de influenţă realizat a fost mascat sub forma unor cote procentuale din acţiunile  provenite din dosarul său de despăgubire nr.22714/FFCC. În acest scop a fost încheiat fictiv un contract de vînzare – cumpărare acţiuni între  Gheorghe Stelian şi  trei intermediari indicaţi de către Cocoş Alin”, se mai arată în documentul procurorilor. În plus, Cocoş Jr. este anchetat şi pentru „dare de mită(…) constînd în aceea că a dat foloase, sub forma unei cote dintr-un teren, în suprafaţă de 4425 metri pătraţi numitei Bica Alina Mihaela pentru urgentarea soluţionării dosarului de despăgubire nr.22714/FFCC”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×