Evită aceste zodii, dacă vrei sa ai o şansă la fericire!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Hotnews
03/10/2017, 14:14
Evită aceste zodii, dacă vrei sa ai o şansă la fericire!

Stă scris în stele, dacă ne vom gasi sau nu sufletul pereche. Compatibilitatea dintre două persoane se stabileşte din mai multe puncte de vedere şi este nevoie de mult timp pentru a găsi o persoană care să fie 100% compatibilă. Astrele însă ne sar în ajutor.

Astrele vin în ajutorul nostru când vine vorba de relaţii şi ne dezvăluie care sunt cele mai compatibile zodii. De asemenea, există şi semne zodiacale care nu se înţeleg deloc şi atunci când sunt sub acelaşi acoperiş îşi fac viaţa un calvar. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Incompatibilitatea zodiacală, acerbă între Gemeni şi Rac

BERBEC – SCORPION:

Aceste două semne zodiacale au caractere destul de apropiate şi de aceea nu se înţeleg. Ambele zodii sunt orgolioase şi nu fac nici un fel de compromisuri pentru partenerul lor. Reuşesc cu greu să stabilească un echilibru şi certurile nu întârzie să apară.

Ambii nativi vor să deţină controlul în relaţie şi acest lucru este principalul motiv pentru care se ivesc diverse certuri. Berbecul este independent, ceea ce-l enervează la culme pe scorpion care vrea să fie cel care îşi domină partenerul.

TAUR – VĂRSĂTOR:

Aceste două semene zodiacale nu se mulează pe regula contrastelor care se atrag. Taurul ţine foarte mult la tradiţii şi vrea stabilitate şi rutină, pe când vărsătorul este adeptul ideilor şi lucrurilor noi. Are originalitate şi vrea să pună în practică tot ce-i trece prin cap.

Aceste două zodii nu au şanse mari de reuşită pentru că taurul nu acceptă să iasă din zona sa de confort, iar vărsătorul urăşte rutina şi lucrurile plictisitoare. Dacă nu există puţină aventură în viaţa lui, se va plictisi.

GEMENI – RAC:

Gemenii se ghidează mai mult după raţiune şi nu după sentimente şi emoţii, de aceea nu poate avea niciodată o relaţie cu romanticul rac. Racii au nevoie afecţiune şi tandreţe constantă, iar nativii născuţi în gemeni nu le pot oferi acest lucru.

Gemenii au o fire instabilă şi au schimbări bruşte de comportament. Racul nu poate suporta acest fel de comportament pentru că are nevoie de stabilitate şi siguranţă şi din partea acestor nativi nu pot simţi acest lucru.

LEU – FECIOARĂ:

Nativii născuţi în zodia leu iubesc viaţa extravagantă şi vor să aibă o anumită prestanţă, pe când, pentru nativii din fecioară o viaţă împlinită înseamnă o viaţă liniştită şi cât mai privată. Au nevoie de stabilitate şi pace şi nu le place să fie în centrul atenţiei.

Deşi, la început fecioara poate să fie atrasă de strălucirea leului , dar nu va putea ţine pasul cu el pe termen lung. Fecioarele sunt mai leneşe şi preferă să se odihnească decât să aibă parte de aventură.

SĂGETĂTOR – CAPRICORN:

Nativii din capricorn iubesc stabilitatea şi raţiunea. Uneori tind să gândească prea mult şi de aceea nu se distrează de cele mai multe ori. La polul opus se află săgetătorul care este dornic de aventură la orice oră din zi şi din noapte. Vrea să aibă activitate tot timpul.

Acele două zodii nu pot forma o relaţie pe termen lung pentru că nu au nici un lucru în comun. Un săgetător nu va fi de acord niciodată cu regulile stricte şi absurde ale capricornului, iar capricornul nu poate înţelege nevoia de nou a nativului din săgetător.

PEŞTI – BALANŢĂ:

Relaţia dintre aceste două zodii nu durează mult pentru că nici unul dintre nativi nu poate lua decizii care să facă relaţia să avanseze. Nu reuşesc să stabilească un echilibru şi nu sunt dispuşi să facă compromisuri pentru partener.

Nici unul dintre aceşti nativi nu ştiu ce vor şi de aceea relaţia lor va fi mereu în impas. Sunt de acord total asupra unui singur lucru: că nu sunt compatibili şi nu se pot înţelege de nici o culoare. Astfel, merg pe drumuri separate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×