Incident grav la metrou! O persoană a fost lovită de tren la Apărătorii Patriei

în Stiri de ultima ora
22/02/2019, 10:18
Incident grav la metrou! O persoană a fost lovită de tren la Apărătorii Patriei GALERIE FOTO
Incidente la stația de metrou Apărătorii Patriei

Update: Un bărbat s-a aruncat în fața metroului, în stația Apărătorii Patriei. S-a speriat însă de reacția oamenilor și de apropierea metroului, așa că a rupt-o la fugă.

Bărbatul a scăpat cu viață, dar s-a lovit ușor, după ce s-a aruncat pe calea ferată. Oamenii prezenți la fața locului au sunat imediat la serviciul de Urgențe 112, iar oamenii legii și-au făcut apariția, odată cu medicii de pe Ambulanță.

Circulaţia trenurilor pe cea mai aglolerată magistrală de metrou s-a desfăşurat cu probleme pentru o scurtă perioadă de timp, însă acum mersul trenurilor a fost reluat!

Știre inițială: O persoană a fost lovită de tren la stația de metrou Apărătorii Patriei. Din primele informații, se pare că ar fi vorba despre o tentativă de sinucidere. În acest moment, circulația este oprită pe magistrala 2.

Vom reveni cu amănunte!

 

Grav incident la stația de metrou din Apărătorii Patriei
Grav incident la stația de metrou din Apărătorii Patriei

Pe data de 31 ianuarie, un alt incident neplăcut s-a petrecut tot în stația de metrou Apărătorii Patriei. Atunci, o femeie de 35 de ani s-a aruncat în fața metroului.

„Metrorex informează că circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2. Nu se circulă între stațiile Piața Sudului și Apărătorii Patriei. Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale”, transmitea atunci compania Metrorex.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×