Atacatorul de la şcoala primară din SUA a tras din maşină asupra copiilor! Cinci persoane au fost ucise

Filon Stan   
în Galerie foto
15/11/2017, 11:06
Atacatorul de la şcoala primară din SUA a tras din maşină asupra copiilor! Cinci persoane au fost ucise GALERIE FOTO

Încă un incident armat îndoliază America! Cel puţin cinci persoane au fost ucise în urma unui incident armat produs marţi într-o şcoală primară situată în nordul statului american California, anunţă autorităţile, precizând că autorul atacului este şi el mort. VEZI MAI MULTE IMAGINI SUS, ÎN GALERIA FOTO!

Martorii susţin că atacatorul se plimba cu maşina prin zonă şi trăgea cu arma la întâmplare! Anchetatorii suspectează că este vorba de o dispută familială începută într-o casă, care ulterior a degenerat în atacul armat din şcoală.

Atac armat la o şcoală primară din America!

Instituţia de învăţământ a fost evacuată în urma incidentului armat. „Am mobilizat aproximativ 100 de agenţi de poliţie la şcoala din Rancho Tehama”, a precizat Johnston, citat de cotidianul Los Angeles Times. Conform postului tv Fox5SanDiego, un copil de şase ani care are două plăgi provocate prin împuşcare a fost transportat cu elicopterul la spital.

Incidentul armat deosebit de grav a avut loc marţi într-o şcoală primară situată în localitatea Rancho Tehama, în apropiere de Red Bluff, la 150 de kilometri nord-vest de Sacramento.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×