Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a ucis cu un ciocan colega de apartament

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/03/2018, 00:00
Închisoare pe viaţă pentru românul care şi-a ucis cu un ciocan colega de apartament

Românul a fost condamnat marţi la cel puţin 20 de ani de închisoare după ce şi-a ucis colega de apartament, pe Florina Pastina, în vârstă de 36 de ani, potrivit bbc.com.

Pe data de 19 iulie, anul trecut, Lucian a atacat-o pe femeie în timp ce aceasta se afla în bucătăria locuinţei lor din Croydon, sudul Londrei.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Bărbatul a lovit-o pe femeie în mod repetat în cap cu ciocanul. Pe corpul victimei s-au găsit de asemenea arsuri despre care s-a stabilit că proveneau de la un ceainic cu apă fierbinte. El i-a atacat apoi cu acelaşi ciocan şi pe nepotul şi nepoata victimei, amândoi în vârstă de 25 de ani, care au fost răniţi, dar au reuşit să fugă.

Victima românului, Florina Pastina, era profesoară. Născută în Arad, a făcut şcoala la Timişoara, unde a urmat cursurile Universităţii de Vest. Ea a devenit profesoară de limba engleză şi a predat într-o localitate din mediul rural, în Timiş. Tot acolo şi-a şi cumpărat casă.

Sursă: www.libertatea.ro

Închide ×