A început să se dezbrace ziua în amiaza mare, în mijlocul oraşului. Ce a urmat după te va lăsa fără cuvinte.

Ionuţ Cataramă   
în Monden
29/01/2017, 20:21
A început să se dezbrace ziua în amiaza mare, în mijlocul oraşului. Ce a urmat după te va lăsa fără cuvinte. GALERIE FOTO

O tanara a inceput sa isi dea hainele jos in mijlocul strazii, in Londra.

Jae West, o activista de origine australiana membra a miscarii The Liberators International, i-a surprins pe londonezi prin gestul sau plin de dezinvoltura, acela de
a se dezbraca in cea mai aglomerata intersectie din Londra, Piccadilly Circus. Multi trecatori s-au oprit si s-au uitat la ea, intrebandu-se de ce ar face asa ceva o femeie.

Gestul lui Jae a fost unul de sustinere pentru persoanele care s-au luptat cu tulburari ale comportamentului alimentar.

Dupa ce si-a dat hainele jos, tanara a afisat o pancarta print care trecatorii era invitati sa se alature demonstratiei sale prin desenarea cu markerul a unor inimi pe corpul dezgolit al acesteia.

„Sunt alaturi de toti cei care s-au confruntat cu tulburari ale comportamentului alimentar. Daca sprijini persoanele care se simt bine asa cum sunt, deseneaza o inima pe corpul meu”, mesajul scris de Jae West pe pancarta.

Foarte multi dintre cei care au trecut prin intersectie s-au raliat gestului ei si, in scurt timp, trupul tinerei a fost acoperit de inimi desenate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×