GALERIE FOTO. A început să îşi alăpteze copilul într-un restaurant. Ce a urmat după gestul acestei mămici

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
02/12/2015, 13:02
GALERIE FOTO. A început să îşi alăpteze copilul într-un restaurant. Ce a urmat după gestul acestei mămici GALERIE FOTO

 Postarea de mai jos a devenit virala pe Facebook si a strans peste 331.000 de like-uri, 5.700 de comentarii si 100.000 de redistribuiri, dar a starnit o revolta uriasa pe facebook! Mai multe femei au ales să posteze imagini cu ele în publi, ba mai mult au început pe net tutoriale pentru mămici despre cum să alăptezi în public!

CLICK SUS PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!

Totul s-a intamplat dupa ce Ashley Kaidel, proaspata mamica, a inceput sa isi alapteze bebelusul intr-o cafenea. In scurt timp insa a observat ca o femeie de la o alta masa o privea cu scarba si facea gesturi dezaprobatoare din cap, scrie kanald.ro.

Ashley a fost socata de atitudinea ei dar nu s-a lasat intimidata. S-a intors cu fata spre ea si a privit-o in ochi pe toata durata alaptarii.

„Nu alaptez in public pentru a atrage atentia, ci pentru ca este un proces cat se poate de normal si natural. Inainte de orice, sanii au fost facuti pentru a sustine viata propriului tau bebelus. Prin intermediul lor il hranesti. Asa ca nu este nicio diferenta intre ceea ce am facut eu in restaurant si alti clienti, care foloseau furculita sau lingura pentru a se hrani. Aud foarte des oameni care spun ca o femeie ar trebui sa alapteze intr-un loc ferit, departe de privirile altor oameni. De ce? Copilul nu ar trebui izolat pentru ca vrea sa se hraneasca. Te deranjeaza? Pur si simplu nu te mai uita!”, a scris ea pe Facebook.

 

Earlier today I posted this picture of my son and I breastfeeding uncovered in a public restaurant. In the picture, it…

Posted by Ashley Kaidel on Tuesday, November 24, 2015

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×