A început războiul între Ben Affleck şi Jennifer Garner

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
19/07/2015, 14:10
A început războiul între Ben Affleck şi Jennifer Garner GALERIE FOTO

De cand s-au despartit, Ben Affleck si Jennifer Garner incearca sa pastreze aparentele pentru binele copiilor lor, dar se pare ca va exista o batalie judiciara pentru custodia celor mici. Din 30 iunie, cand au anuntat ca divorteaza, cei doi actori au facut front comun, vrand sa pastreze echilibrul in familie pentru cei trei copii si mergand pana a spune ca vor locui in continuare impreuna. Ei si-au petrecut chiar o vacanta in Bahamas, cu Violet (noua ani), Seraphina (sase ani) si Samuel (trei ani), departe de tumultul mediatic declansat de anuntul divortului, relateaza sambata closermag.fr.

Fetele lui Jennifer Garner si Ben Affleck fac karate. N-ai sa ghicesti niciodata motivul

Se pare insa ca bunele intentii au luat sfarsit si ca o batalie judiciara va incepe intre cei doi pentru custodia copiilor. Daca deocamdata Jennifer Garner are custodia completa a lor, Ben Affleck ar vrea sa schimbe acest lucru.

SFÎNTUL ILIE 2015: Ce trebuie să faci de SF. ILIE ca să ai spor tot anul 

VESTE ŞOC pentru milioane de ROM NI! Trebuie să se prezinte de URGENŢĂ cu buletinul

Cele mai rautacioase glume de pe Net despre divortul lui Ben Affleck de Jennifer Garner

Cel putin asa afirma un apropiat al celor doi in In Touch: „Avocatul lui Ben l-a sfatuit sa ramana cat se poate de aproape de copii ca sa arate ca este responsabil si ca joaca un rol important in viata lor zilnica. Doreste impartirea custodiei. Nu vrea ca Jen sa ii duca departe de el. Insa copiii sunt prioritatea zero pentru Jen si ea vrea custodia exclusiva. Lucrurile vor fi dificile”, a spus el.

ULTIMA ORĂ! ŞTIRE ŞOC DESPRE COTABIŢĂ! ANUNŢ CUTREMURĂTOR AL MEDICILOR! DOAMNE, DUMNEZEULE MARE!!!

Ultima oră! DOLIU MARE ÎN ROM NIA! Celebrul cîntăreţ de la noi a murit la doar 36 de ani!

Jennifer Lopez a scos-o din sarite pe sotia lui Ben Affleck

 

„Ben se poate purta uneori foarte urat, iar Jen nu vrea ca cei mici sa fie in apropierea lui cand se intampla asa ceva. Nu are incredere ca s-ar putea ocupa de ei o perioada mai lunga”, a afirmat aceeasi sursa, mentionata de closermag.fr.

Sursă: www.ziare.com

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×