Incepem ziua cu o veste tristă! Indragita Artista, Maria Buza…

Ionuţ Cataramă   
în Monden
19/09/2017, 12:18
Incepem ziua cu o veste tristă! Indragita Artista, Maria Buza… GALERIE FOTO

Actrita Maria Buza a intampinat cateva probleme in afaceri.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Toate planurile par sa i se fi dat peste cap, dupa ce oamenii care i-au inchiriat anul trecut o plaja in Mamaia au alungat-o cu Politia. Vedeta este dezamagita ca pe 1 Mai nu a putut sa redeschida localul de pe malul marii, ea a angajat un avocat care sa o reprezinte in instanta, potrivit click.ro.

GRIJILE AU IMBATRANIT-O VIZIBIL. VEZI IMAGINILE         

Vedeta are mari divergente cu proprietarii plajei „La buza marii”, cu care incheiasera, anul trecut, un contract. Chiar daca era o afacere oarecum profitabila, se pare ca in acest sezon estival n-au mai putut redeschide restaurantul de pe plaja. Mai mult de atat, ei s-au trezit si cu Politia pe cap. Cuplul a fost obligat de oamenii legii sa elibereze locul, desi aveau toate actele la zi:

„Noi am fost fortati sa plecam. Ne-au dat afara cu Politia de pe plaja. Aveam contract, cu chirie platita in avans. Am vrut sa deschidem pe 1 Mai. Acum, am vorbit cu un avocat pentru a merge in instanta”, a declarat Maria Buza.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×