Începand cu 30 August, spectacolul Ştirilor PROTV are o nouă scenă!

Ionuţ Cataramă  
înHotnews
29/08/2015, 16:20
Începand cu 30 August, spectacolul Ştirilor PROTV are o nouă scenă!

Andreea Esca va prezenta Stirile PRO TV dintr-un nou studio, duminica aceasta, de la ora 19:00! Telespectatorii sunt invitati sa urmareasca spectacolul stirilor intr-un decor nou, care are in spate tehnologie de ultima generatie, menita sa ofere o experienta vizuala inedita si interactiva.

Noul studio al Stirilor PRO TV, unic in Romania, va revolutiona prin modul de prezentare a subiectelor. O noua interfata, video wall-uri care permit afisarea fotografiilor, textelor si a transmisiunilor live, ecrane interactive, o grafica noua, minimalista si moderna sunt cateva dintre elementele care vor transpune telespectatorii direct in mijlocul actiunii.

www.protv.ro

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

“Sunt mandra sa fac parte din cea mai buna echipa de stiri din Romania, care a reusit sa realizeze campanii care au salvat vietile oamenilor, au impartasit cu telespectatorii povesti reale de viata, au aratat exemple de oameni demne de urmat si au inspirat. Acum, o data cu lansarea noului studio de stiri, alte povesti minunate vor ajunge la telespectatori intr-o forma ce are la baza o multime de inovatii tehnologice. Dupa cum stiti, PRO TV a fost intodeauna un pionier, nu numai din punct de vedere al continutului, ci si al elementelor grafice care sunt parte importanta a transmisiunilor live. Pentru noi este important sa fim mereu inaintea vremurilor si sa gasim cea mai spectaculoasa modalitate de a transmite informatiile publicului nostru.”, a declarat Andreea Esca.

Stirile PRO TV au castigat in ultimii 20 de ani increderea telespectatorilor, devenind cel mai urmarit jurnal de stiri din Romania, iar dedicarea, profesionalismul, credibilitatea, impartialitatea echipei si a materialelor prezentate au fost rasplatite prin castigarea unui premiu Emmy la categoria stiri, fiind prima televiziune din Estul si Centrul Europei care a castigat aceasta distinctie.

Sursă: www.protv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×