Incendiu la o casă din județul Vâlcea. O persoană a suferit arsuri la nivelul feței

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2020, 13:36
Incendiu la o casă din județul Vâlcea. O persoană a suferit arsuri la nivelul feței
Incendiu la o locuință din județul Vâlcea. O femeie a suferit arsuri de gradul 2 la nivelul feței. Sursa foto: Hepta.ro

Locuința unei femei din satul Catetu, comuna Fârtăţeşti, județul Vâlcea, a luat foc în cursul zilei de duminică, 26 ianuarie 2020. Din nefericire, proprietara locuinței a avut nevoie de intervenția mediciilor fiind transportată de urgență la spital.

Acoperișul unei case din județul Vâlcea a luat foc. O femeie a fost rănită

Pompierii militari au fost solicitați să stingă un incendiu la o locuință din satul Catetu, comuna Fârtăţeşti, județul Vâlcea, duminică, 26 ianuarie. Flăcările au cuprins acoperișul casei pe o suprafață de circa 55 metri pătrați, informează ISU Vâlcea.

La fața locului s-a deplasat și o ambulanță deoarece proprietara locuinței, o femeie în vârstă de 79 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și a fost transportată de urgență la spital. Victima a fost internată la UPU Craiova având arsuri de gradul 2.

„Pompierii militari intervin cu două autospeciale de stingere. La faţa locului a venit şi o ambulanţă SAJ. Femeia, în vârstă de 79 de ani, a fost preluată de ambulanţă SAJ şi transportată la UPU Craiova, cu arsuri de gradul 2 la nivelul feţei”, relatează gazetavalceana.ro.

Care este cauza incendiului din județul Vâlcea

Incendiul din localitatea vâlceană a fost stins în cele din urmă, iar o anchetă a fost deschisă în acest caz. Anchetatorii urmează să stabilească cauza producerii incendiului în urma căreia a fost rănită femeia de 79 de ani.

Primele cercetări arată că cel mai probabil focul a izbucnit din cauza jarului care a căzut din mijloacele de încălzire pe materialele combustibile aflate în apropiere. Cercetările la fața locului continuă și la această oră.

Două case au fost mistuite de flăcări la începutul anului, tot în județul Vâlcea

Anul 2020 nu a început bine pentru proprietarii a două locuințe din Călimănești, județul Vâlcea. Cele două case care erau lipte una de alta au ars din temelii după ce incendiul a izbucnit la una dintre ele, dar s-a răspândit cu repeziciune și la cea de-a doua.

Pompierii s-au luptat cu flăcările mai bine de 3 ore, dar în cele din urmă incendiul a fost lichidat. Cauza cea mai probabilă a focului produs la începutul lunii ianuarie a fost unul dintre coșurile de evacuare a fumului care era defect.

La fața locului s-au mobilizat mai multe autospeciale de la ISU Vâlcea, dar şi de la Serviciul Voluntar din Călimăneşti, precum și o echipă de paramedici. Una dintre proprietarele casei a suferit un atac de panică și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×